Μπήκε ο Γκέτσι, στο Γάζι λόγω βροχόπτωσης οι προπονήσεις

Μπορεί ο Αλμυρός να είχε λάβει την άδεια να φιλοξενηθεί στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο από τον ΟΦΗ για να προετοιμαστεί κατάλληλα ενόψει του αγώνα με τον ΑΟΑΝ στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Νικολάου, όμως οι καιρικές συνθήκες άλλαξαν τα σχέδια των ανθρώπων του Αλμυρού.

Οι ποδοσφαιριστές του Αλμυρού, το πρωί του Σαββάτου (15/10) συγκεντρώθηκαν για να προπονηθούν στο ΒΑΚ, όμως οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή της προπόνησης ούτε σε γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα, ούτε σε πλαστικό και μοιραία η προπόνηση ματαιώθηκε.

Σήμερα, οι ποδοσφαιριστές του Αλμυρού, προπονήθηκαν κανονικά, στο γήπεδο του Γαζίου που διαθέτει πλαστικό τάπητα, καθώς η έντονη βροχόπτωση δεν επέτρεπε να διεξαχθεί προπόνηση σε γήπεδο με φυσικό.

Ο Αλμυρός πάντως, εκτός απροόπτου θα προπονηθεί αύριο στις 10:30 στο ΒΑΚ, εφόσον πάντα το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη να προετοιμάζει την ομάδα του για το δύσκολο εκτός έδρας -νοκ άουτ- παιχνίδι με την ομάδα του Αγίου Νικολάου.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Αουρέλ Γκέτσι, προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, ενώ αντίθετα, εκτός παραμένει ο Ξενοκτιστάκης που ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P