Οι ευχές του Πόρου στον Δημ. Ζαφείρη! (pics & vid)

 

Μεγάλες χαρές για τον Δημήτρη Ζαφείρη, που… ντύθηκε γαμπρός, ενώ βάπτισε και το παιδί του!

Ο τερματοφύλακας του Πόρου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Σοφία, ενώ βάπτισε και το παιδί του, που πήρε το όνομα Χρήστος.

Μάλιστα, συμπαίκτες, διοίκηση και τα μέλη της διοίκησης έδωσαν το παρόν στη… ξεχωριστή βραδιά, με τους «μπλε» με ανακοίνωση τους να του στέλνουν τις καλύτερες ευχές τους!

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Θερμές ευχές απ’ όλη την οικογένεια του Πόρου στο όμορφο ζευγάρι για βίον ανθόσπαρτον, αλλά και στο νέο μέλος της οικογένειας. Δημήτρη-Σοφία να ζήσετε ευτυχισμένοι, να χαίρεστε τον Χρήστο, πάντα χαρές στο σπιτικό σας!

Ο φύλακας-άγγελος των “μπλε” κάτω από τα δοκάρια Δημήτρης Ζαφείρης παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Σοφία το Σάββατο το απόγευμα (15/10) στον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού στα Δειλινά με κουμπάρο τον πρώην συμπαίκτη του πολύπειρου κίπερ στον Αλμυρό Δημήτρη Μανωλακάκη.

Αμέσως μετά ακολούθησε η βάπτιση του μικρού που πήρε το όνομα Χρήστος με νονά την Στέλλα Παπαδάκη. Μετά τα μυστήρια του γάμου και της βάπτισης το ταιριαστό ζευγάρι με τον μονάκριβο γιο τους περίμεναν τους καλεσμένους τους στο κέντρο “Έπαυλη” στις Μαλάδες.

Ο ικανός πορτιέρε μοιράστηκε την χαρά του με την διοίκηση, την τεχνική ηγεσία, τους συμπαίκτες και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πόρου που έδωσαν το “παρών” και ευχήθηκαν τα καλύτερα στον Δημήτρη και στην Σοφία. Να είστε πάντα αγαπημένοι και ευτυχισμένοι παιδιά!»

Δείτε φωτογραφίες:

Και βίντεο από την όμορφη τελετή:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P