Νέο δυνατό «τέστ» ανάμεσα σε Χανιά και Επισκοπή

Το απόγευμα του Σαββάτου (15/10) θα διεξαχθεί ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι με άρωμα… Super League 2.

Συγκεκριμένα, στο γήπεδο των Περιβολίων, τα Χανιά υποδέχονται την Επισκοπή, με τις δύο ομάδες να αναμετρούνται ξανά στις 23 Σεπτεμβρίου, με το σκορ να είναι 1-1 και το παιχνίδι να διεξάγεται στο γήπεδο του Γάλλου «Παύλος Βαρδινογιάννης» στο Ρέθυμνο.

Η ανακοίνωση των Χανίων αναφέρει: «Το τέταρτο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της θα δώσει το Σάββατο 15/10, η ομάδα μας. Αντίπαλος θα είναι και πάλι η Επισκοπή την οποία τα Χανιά θα υποδεχθούν στο γήπεδο Περιβολίων (16:00).

Αυτό θα είναι το δεύτερο φιλικό ανάμεσα στις δυο ομάδες το τελευταίο διάστημα, καθώς είχε προηγηθεί ο αγώνας στις 23 Σεπτεμβρίου (1-1) τότε στο γήπεδο του Γάλλου, “Παύλος Βαρδινογιάννης”, στο Ρέθυμνο.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Σπύρος Μπαξεβάνος, και οι συνεργάτες του θα έχουν έτσι την ευκαιρία να εξάγουν νέα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών και να διαπιστώσουν τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας μας, η οποία πλέον μπαίνει στο στάδιο του μονταρίσματος».

Η ανακοίνωση της Επισκοπής για το παιχνίδι αναφέρει: «Με την τελευταία προπόνηση να ολοκληρώνεται πριν από λίγο (13.00) η ομάδα μας έκλεισε έναν ακόμη κύκλο προπονήσεων αυτή την εβδομάδα περιμένοντας ωστόσο πώς και πώς για ένα νέο, πλην όμως, δυνατό φιλικό απέναντι στα Χανιά (Σάββατο 15/10) στο γήπεδο Περιβολίων.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στις 16.00 και αποτελεί το 10ο φιλικό ματς της ομάδας μας στη φετινή προετοιμασία. Οι ποδοσφαιριστές μας γυμνάστηκαν για περίπου 70 λεπτά υπό τις οδηγίες του προπονητή μας κ. Ντάριλ Γουίλαρντ.

Για άλλη μία μέρα ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι, Κρίκλοου, Τσιλεδάκης αλλά και ο Αραμπατζής καθώς όλοι τους αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην δεξιά ποδοκνημική (κακώσεις). Φυσικά από τις προπονήσεις λείπει ο Γιάννης Ψαρράς που συνεχίζει την αποκατάστασή του στο μετακάρπιο του δεξιού χεριού.

Στο ματς των Περιβολίων, ο Ντ. Γουίλαρντ θα πάρει όλους τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P