
Στις προπονήσεις επέστρεψαν το απόγευμα της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του Γιούχτα, με τον Νίκο Σουργιά να έχει ένα νέο πρόσωπο.
Πιο συγκεκριμένα ο 20χρονος μέσος, Αντώνης Δασκαλάκης πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Γιούχτα, με τον Νίκο Σουργιά να τον καλωσορίζει στην ομάδα.
Στον Γιούχτα μετά από μια ακόμα φιλική νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ γέμισαν…μπαταρίες την Κυριακή και το απόγευμα της Δευτέρας επέστρεψαν στην δράση συνεχίζοντας την προετοιμασία τους μέχρι να μάθουν τις εξελίξεις για το μέλλον της Γ’ Εθνικής.
Τώρα όσον αφορά το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα που ακούει στο όνομα Μανώλη Ρουσσάκη, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έχει πάρει άδεια από τους «πράσινους» και αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα την Πέμπτη.