Δημ. Ρεπανάς: «Να βρεθεί γρήγορα λύση και να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα»

Ο γενικός γραμματέας του ΟΦΑΜ Δημήτρης Ρεπανάς αναφέρθηκε για την έναρξη των πρωταθλημάτων, την εικόνα της ομάδας στα φιλικά αλλά και για την αναστολή.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στο ???????????????????????????????????????? τόνισε πως η προετοιμασία κυλάει αρκετά ικανοποιητικά, ενώ η εικόνα του ΟΦΑΜ στα φιλικά παιχνίδια, δίνει την αίσθηση πως κάτι καλό θα συμβεί τη φετινή σεζόν.

Για τον όμιλο της Β1 ΕΠΣΗ σημείωσε πως πρόκειται να προκαλέσει πολλές συγκινήσεις και εκπλήξεις, ενώ τέλος τοποθετήθηκε και για την αναστολή των πρωταθλημάτων, σημειώνοντας πως πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για την πορεία της προετοιμασίας:

«Η προετοιμασία κυλάει αρκετά ικανοποιητικά. Η συμμετοχή μέρα με τη μέρα αυξάνεται και αυτό προκαλεί ικανοποίηση. Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας και θα συνεχίσουμε από την επόμενη βδομάδα με σταθερό πρόγραμμα, ώστε να μπούμε σε σειρά για τα επίσημα παιχνίδια. Οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του προπονητή μας και η εικόνα είναι άκρως θετική».

Για την εικόνα της ομάδας στα φιλικά της προετοιμασίας μέχρι τώρα: «Είμαστε μια ομάδα καινούργια, με πολλές νέες προσθήκες. Φυσικά η εικόνα μας μας αφήνει ικανοποιημένους και αισιόδοξους για τη πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα. Οι επιλογές του προπονητή μας, η ανταπόκριση των παικτών, μας δίνει την αίσθηση ότι κάτι πολύ καλό θα συμβεί τη φετινή χρονιά, με το μέλλον να μας ανήκει».

Για το πρωτάθλημα της Β1 ΕΠΣΗ:

«Βρισκόμαστε σε έναν ανταγωνιστικό όμιλο, αρκετά ισορροπημένο, με λίγες ομάδες να δείχνουν πιο δυνατές. Φυσικά έχει ιστορικές ομάδες, όπως ο ΟΦΑ, αλλά και εμείς σαν ΟΦΑΜ, το όνομα και η ιστορία μας, μας επιτάσσει να είμαστε πρωταγωνιστές στα τοπικά δρώμενα. Θεωρώ πως θα είναι ένας όμιλος με πολλές συγκινήσεις, με πολλές εκπλήξεις και μέσω των πολύ ωραίων παιχνιδιών, θα θέλει ο κόσμος να έρχεται κάθε Κυριακή στο γήπεδο».

Για την αναστολή:

«Η αναστολή, όπως και όλες τις ομάδες τις επηρεάζει από τον χρόνο που θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Εμείς δεν σταματάμε τις προπονήσεις, συνεχίζουμε κανονικά, ωστόσο θέλουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να μπει μια αρχή.

Όλες οι ομάδες, ανεξαρτήτως κατηγορίας, επηρεάζονται και είναι μια εικόνα, πέρα για πέρα άσχημη να σταματάνε πρωταθλήματα, να μπαίνουν ομάδες στον πάγο. Είναι άσχημο να κάνουμε προσπάθειες, με προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια, να είμαστε έτοιμοι για τη πρεμιέρα και ξαφνικά να μπαίνει λουκέτο! Να βρεθεί γρήγορα λύση και να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P