Τα Χανιά λόγω Καρλίτος και Ρότσα διαφημίζονται στη Πορτογαλία!

Το καλοκαίρι, το σίριαλ με τη παραμονή ή όχι του Πορτογάλου επιθετικού Λουίς Φελίπε, είχε απασχολήσει αρκετές φορές τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας.

Πέρα από τον ΟΦΗ, κορυφαία αθλητική ιστοσελίδα της Πορτογαλίας, κάνει αφιέρωμα σε άλλη μια κρητική ομάδα!

Συγκεκριμένα, η ομάδα των Χανίων προχώρησε στην απόκτηση των Πορτογάλων Καρλίτος και Λουίς Ρότσα, με την «Α Bola» να φιλοξενεί ολόκληρο άρθρο για την μετακόμιση τους στην Κρήτη. Ιδιαίτερα τιμητικό για την ΠΑΕ, η οποία ταξιδεύει και εκτός συνόρων της χώρας και διαφημίζεται στην Ιβηρική Χερσόνησο.

Το άρθρο συγκεκριμένα αναφέρει:

«Οι Πορτογάλοι Λουίς Ρότσα και Καρλίτος βρίσκονται ήδη στη Κρήτη και είναι δύο από τα τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα που έχουν ανακοινωθεί επίσημα από τα Χανιά, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας στο Κύπελλο Ελλάδας.

Κόντρα στον χρόνο, καθώς η Super League 2 ξεκινάει στις 16 Οκτωβρίου, τα Χανιά ψάχνουν τρόπο να καλύψουν τα κενά.

Ο Λουίς Ρότσα, 29χρονος αριστερός μπακ, πέρασε τις τελευταίες σεζόν στην Πολωνία, με τη Λέγκια Βαρσοβίας (όπου συμμετείχε στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων) και την Κρακοβία. Προηγουμένως, ο παίκτης που προπονήθηκε σε Φαμαλικάο και Γκιμαράες (βρισκόταν στο βασικό σχήμα που κατέκτησε το Κύπελλο Πορτογαλίας το 2012/13), είχε ήδη παίξει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναιτωλικού.

Ο επιθετικός Καρλίτος, επίσης 29 ετών, αδερφός του Τσικίνιο, εξτρέμ που παίζει στη Γουλβς, έπαιζε στην Αρμενία, για λογαριασμό της Πιούνικ. Με προπονήσεις σε Μπενφίκα και Εστορίλ, έκανε το ντεμπούτο του στη Σιντρένσε και έπειτα πραγματοποίησε καριέρα στο εξωτερικό, με θητείες σε Κύπρο (Δόξα, ΑΕΛ Λεμεσού και Ανόρθωση), Πολωνία (Βίσλα) και Καζακστάν (Καϊσάρ)».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P