Νέο πρόβλημα με Τσανάι για τον ΑΟΑΝ

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν θα έχουν αύριο οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΑΝ, μετά τη σημερινή προπόνηση που διεξήχθη νωρίς το πρωί υπό τις οδηγίες του Μανώλη Σκύβαλου και των συνεργατών του.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Λασιθίου, προπονήθηκαν κανονικά, με τον Μανώλη Σκύβαλο να βλέπει βέβαια έναν ακόμα παίχτη να μένει εκτός, καθώς ο Τσανάι που αποχώρησε τραυματίας στο παιχνίδι με την Επισκοπή, μόλις στο 11ο λεπτό, έχει υποστεί θλάση και θα μείνει εκτός για περισσότερες από τρεις εβδομάδες.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο Μανώλης Σκύβαλος δεν έχει στη διάθεσή του, τρεις ποδοσφαιριστές σημαντικούς για την ομάδα που δεν είναι τυχαία και αρχηγοί. Πρόκειται για τους Μαρκάκη, Πιθαρούλη και Τσανάι, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα και δεν μπορούν να συμβάλλουν αγωνιστικά στην ομάδα το επόμενο χρονικό διάστημα.

Στα αγωνιστικά τώρα, τραυματίες είχαν αποχωρήσει και οι Μηνάς-Κουτούζος, με την κατάστασή τους να είναι καλύτερη και να μην υπάρχει καμία ανησυχία.

Ο ΑΟΑΝ θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Δευτέρα (3/10) και περιμένει τον «ορισμό» του αγώνα της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P