Μαν. Παπαματθαιάκης: «Έχουμε την ποιότητα και την πληρότητα να αντιμετωπίσουμε και τις απουσίες»

Με σημαντικές απουσίες θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Ευπαλίου για την 2η Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ο Αλμυρός, με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη στις δηλώσεις του, να τονίζει μεταξύ άλλων, πως έχουν τόσο την ποιότητα, όσο και την πληρότητα για να αντιμετωπίσουν και τις απουσίες.

Οι Φραγκουλάκης-Γιουκαρής, δύσκολα θα προλάβουν να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι, ενώ εκτός «μάχης» θα είναι ο τιμωρημένος Ενγκουέμ και ο τραυματίας Κοιλιάρας, που επανέρχεται σιγά-σιγά αλλά δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή με αντίπαλο την ομάδα από την Φωκίδα.

Το γεγονός αυτό, μπορεί να «πονοκεφαλιάζει» τον Μανώλη Παπαματθαιάκη, αλλά ο ίδιος, δείχνει αισιόδοξος, ενώ αναφορικά με τον αντίπαλο, τον χαρακτήρισε αξιόλογο και πρόσθεσε πως προέρχεται από μία μεγάλη πρόκριση απέναντι σε ομάδα Γ Εθνικής (ΑΕΠ Κοζάνης).

Νέο «πρόβλημα» με Φραγκουλάκη, παραμένει σε άδεια ο Γιουκαρής

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για το παιχνίδι που ακολουθεί, ανέφερε: «είναι ένα σημαντικό παιχνίδι με μεγάλο κίνητρο. Το Κύπελλο Ελλάδος, σου δίνει την ευκαιρία όσο προχωράς, να μεγαλώνεις ως ομάδα και να κερδίζεις σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον. Είμαστε συνειδητοποιημένοι και ετοιμαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε με πολύ μεγάλη σοβαρότητα το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Για τον αντίπαλο, πρόσθεσε: «Είναι ένας αξιόλογος αντίπαλος, που προέρχεται από μία μεγάλη πρόκριση, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο Γ Εθνικής».

Για τα προβλήματα απουσιών, καθώς αμφίβολοι είναι Γιουκαρής-Φραγκουλάκης, ενώ εκτός είναι οι Κοιλιάρας-Ενγκουέμ, ο έμπειρος τεχνικός, τόνισε: «έχουμε την ποιότητα και την πληρότητα να αντιμετωπίσουμε ότι απουσίες και εάν έχουμε, για να είμαστε οι νικητές του παιχνιδιού. Ευχή μου, να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο και ένα όμορφο παιχνίδι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P