VIDEO ΟΦΗ

Ν. Νιόπλιας: «Σιγά σιγά θα γίνουμε μια καλή ομάδα» (vid)

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Ν. Νιόπλιας: «Σιγά σιγά θα γίνουμε μια καλή ομάδα» (vid)
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Όσα ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Νιόπλιας, στην κάμερα της Cosmote Tv, μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Να συγχαρώ τους παίκτες μου έπαιξαν το παιχνίδι μέχρι τέλους. Ο βαθμός είναι αυτός που μετράει, σιγά σιγά θα γίνουμε μια καλή ομάδα. Είμαι αρκετά στεναχωρήμενος για αυτά που έγιναν τις τελευταίες ημέρες γιατί έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και καιρό. Έπρεπε η ομάδα να είναι έτοιμη, αλλά πρέπει μέσα από τα παιχνίδια να προσαρμοστούν οι νέοι ποδοσφαιριστές. Έρχονται συνεχώς καινούργιοι παίκτες, είναι δύσκολο να το διαχειριστώ.

Είμαι χαρούμενος πέρα ότι κυνηγήσαμε το ματς, ό,τι κάνεις κάτι καλό και αυτό δίνει μια ισορροπία στα συναισθήματα σου. Με πειράζει το ότι δυο χρόνια που είμαι εδώ και μου συμβαίνει πρώτη φορά μα μην μπορώ να οργανώσω ένα γκρουπ παικτών».

 

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΟΦΗ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα