Φιλική νίκη για τον Πόρο

Ο Πόρος επικράτησε της Δόξα Πλατανέ με 2-0, σε ένα ακόμη φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας του.

Με δύο γκολ στο πρώτο μέρος, με τους Αρχοντάκη στο 13′ και τον Αγριμάκη στο 16′, οι γηπεδούχοι πήραν την νίκη.

Αρχικά στο 13′, μετά από γύρισμα του Πακιουφάκη, ο Χνάρης δεν μπόρεσε να μπλοκάρει και ο Αρχοντάκης στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ σε κενή εστία έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. ΄Στο 16′, έπειτα από κόρνερ, ο Αγριμάκης έπιασε απίστευτο σουτ από αριστερά έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να πηγαίνει στο “Γ” για το 2-0.

Στο 28′ ο Πόρος έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν από πάσα του Μεχμετάι, δεξί βολέ στην κίνηση του Πακιουφάκη, η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Χνάρη. Στο 36′ η ομάδα του Ρεθύμνου κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ξυλούρη στον Σουμπασάκη, το εκτέλεσε δυνατά ο Μαραραγκάσι, η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Ζαφείρη.

Στην επανάληψη, ο Πόρος έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 57′, όταν ο Καστελλιανάκης βρέθηκε απέναντι από τον Πολιουδάκη, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να αποκρούει με διπλή προσπάθεια.

Στο 76′ άλλη μια μεγάλη ευκαιρία για τον Πόρο, με τον Καστελλιανάκη να αποφεύγει τον Πολιουδάκη και πλάσαρε, πρόλαβε και έσωσε ο τερματοφύλακας της Δόξας Πλατανέ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Πόρος: Ζαφείρης, Ριζάκης, Γκούγκα, Πολ, Σημαιάκης, Μαγάκης, Μεχμετάι, Αρχοντάκης, Πακιουφάκης, Αγριμάκης, Ξυλούρης.

Έπαιξαν και οι:: Ζαφείρης, Πάγια, Σημαιάκης, Καλαϊτζάκης, Μπάμπης, Ουζούνογλου, Αυγουστάκης,  Φρρόκου, Καλαμιώτης, Ζούζουλας, Καστελλιανάκης

Δόξα Πλατανέ: Χνάρης, Χρυσαφόπουλος, Ξενοκαλάκης, Μιχελιδάκης, Κοσκινάς Μ., Κοσκινάς Ρ., Παλάσης, Σουμπασάκης, Μπαξεβάνης, Πέκοβιτς, Μαραραγκάσι.

Έπαιξαν και οι: Πολιουδάκης, Φραντζεσκάκης, Βουρδουνιώτης, Τσιτσόλης, Μπερέτης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P