«Διπλό» γοήτρου για τον ΑΟΑΝ

Επιβλήθηκε 0-2 της Κ19 του ΟΦΗ.

Ο Όμιλος και ο Άγιος Νικόλαος έδωσαν ένα σημαντικό «τεστ», με τους Λασιθιώτες να φτάνουν στην επικράτηση γοήτρου. Έγινε ένα καλό ματς, χωρίς πολλές μεγάλες φάσεις, με τους «κυανόλευκους» να είναι ανώτεροι και πιο αποτελεσματικοί από τον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Σε ένα φιλικό παιχνίδι όπου ο Μανώλης Πατεμτζής και ο Μανώλης Σκύβαλος δοκίμασαν τα δικά τους σχήματα και πρόσωπα προκειμένου να δουν την αγωνιστική ετοιμότητα τον ποδοσφαιριστών του, ο ΑΟΑΝ μπήκε ορεξάτος στο παιχνίδι και μόλις στο 4ο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Αγίου Νικολάου έκανε το 0-1, όταν ο Μηνάς βρέθηκε σε πλάγια θέση και με διαγώνιο σουτ κατάφερε να κερδίσει τον Μιράσι κάνοντας το 0-1.

Το γκολ αυτό άνοιξε το παιχνίδι από την αρχή παρότι ήταν φιλικό με τις δύο ομάδες να δείχνουν ορεξάτες για ποδόσφαιρο. Μάλιστα ο ΑΟΑΝ στο 22ο λεπτό έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του, όταν ο Μηνάς βρήκε τον Μελισσόπουλο με τον τελευταίο να αφήνει την μπάλα στον Μποτέ και αυτόν να σουτάρει, όμως ο Μιράσι έδιωξε.

Ένα λεπτό αργότερο το…συγκρότημα του Μανώλη Σκύβαλου είχε δοκάρι, όταν ο Μποτέ σέντραρε και ο Μηνάς πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Μιράσι. Ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων του ΑΟΑΝ, Μηνάς, σπατάλησε μια ακόμα ευκαιρία, όταν σούταρε έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως ακριβώς και το πρώτο. Ο ΑΟΑΝ κατάφερε να σκοράρει στο 50ο λεπτό όταν μετά από μπαλιά του Μηνά, ο Μπαράτα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Οι «ασπρόμαυροι» θα μπορούσαν να μειώσουν στο 79’, αλλά η προσπάθεια του Μακράκη σταμάτησε στο δοκάρι.

ΟΦΗ Κ19: Μιράσι, Ρολάκης, Χότζα, Χνάρης, Μέμος, Αδαμάκης, Φανουράκης, Γεωργαλής, Σωμαρακης, Καρανδινός, Σημαντηράκης. Έπαιξαν και οι: Σαντοριναιος, Πιστικος, Μακρακης, Ζαχαριουδακης, Σαλουστρος.

ΑΟΑΝ: Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Ζέλιος, Τσανάι, Γωνιωτάκης, Φουκαράκης, Μποτέ, Κίτος, Μηνάς, Μπαράτα, Μελισσόπουλος. Έπαιξαν και οι Πάγια, Γκρεμος, Τζιλαι, Νοκαι, Κουτουζος, Μερκούρης, Μοτσος, Μαυρογιαννακης, Χαραλαμπακης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P