«Καταιγιστικός» ο Αλμυρός

Νίκησε σε φιλικό 4-0 τον Ποσειδώνα.

Ο Αλμυρός υποδέχτηκε τους «κυανόλευκους» και πήρε τη νίκη γοήτρου. Το σύνολο του Μανώλη Παπαματθαιάκη ήταν σαφώς ανώτερο από τον αντίπαλο του και φάνηκε η διαφορά της κατηγορίας, που χωρίζει τις δύο ομάδες.

Ο έμπειρος τεχνικός, μάλιστα, έδωσε και χρόνο συμμετοχής στον Ενγκουέμ, που έφτασε πρόσφατα στο Ηράκλειο. Ο σύλλογος του Γαζίου μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και στο 9’ ο Αγαπάκης γύρισε στον Κατσικοκέρη, που «έγραψε» το 1-0, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μπουρσέλης με σουτ πέτυχε το 2-0. Στο 22’ ο Γκέτσι έκανε τρομερή ατομική προσπάθεια και σημείωσε το 3-0 και στο 48’ ο Κατσικοκέρης διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Αλμυρός: Χανιωτάκης, Αγαπάκης, Κοιλιάρας, Μάγκας, Παγώνης, Νικολάου, Φραγκουλάκης, Μπουρσέλης, Κατσικοκέρης, Πιερτζιάκομι, Γκέτσι. Έπαιξαν και οι: Θεοδωρόπουλος, Τζαγκαράκης, Χαιντίνι, Ενγκουέμ, Πατινιώτης, Ντιονίσιο, Βαρβεράκης, Τζαγκαράκης Δ.

Ποσειδωνας: Κασαπάκης, Ντελάκης, Κωνσταντάκης, Παππάς, Μαυράκης, Ασλαματζίδης, Συμιανάκης, Βερούσι, Θεοδωράκης. Στοιχειός, Μαραθιανός. Έπαιξαν και οι: Φουλεδάκης, Κουρλετάκης, Λαδωμένος, Μητρογιαννόπουλος, Πλατοκούκης, Δρίτσας, Λαμπάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P