«Διπλό» με ανατροπή ο ΑΟΤ

Επιβλήθηκε 1-2 του ΠΑΟΚ.

Το Τυμπάκι πήρε το «διπλό» με ανατροπή μέσα στον Κρουσώνα, σ’ ένα δυνατό φιλικό και για τις δύο ομάδες, που είχαν την ευκαιρία να… δοκιμάσουν πράγματα.

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, αφού στο 8’ ο Κουράκης «έστρωσε» με το κεφάλι στον Σηφάκη, που «έγραψε» το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα, μάλιστα, απείλησαν εκ νέου με τον Μεταξάκη. Ο ίδιος παίκτης είχε μία καλή στιγμή ξανά στο 21’ και τέσσερα λεπτά αργότερα οι μεσαρίτες «άγγιξαν» την ισοφάριση, όμως ο Βλαχάκης έδιωξε εντυπωσιακά το φάουλ του Σένκα.

Στο 36’ ο Δημαράκης έχασε την μπάλα, έπειτα από σουτ του Γαρεφαλάκη και ο Κουράκης σκόραρε, ωστόσο το τέρμα ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ. Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 37’ ο Παπαδάκης σημείωσε το 1-1. Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης (46′) το συγκρότημα του Μιχάλη Κουτεντάκη είχε δοκάρι με τον Κουκούλη, όμως τελικά έκανε το 1-2 στο 64’ με υπέροχο πλασέ του Σένκα.

Το σύνολο του Βασίλη Κρασανάκη προσπάθησε να… αντιδράσει και στο 75’ ακυρώθηκε τέρμα του Μεταξάκη, κάτι που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των ηττημένων. Η τελευταία καλή στιγμή της συνάντησης ανήκε στον ΑΟΤ και την είχε στο 87’ ο Στ. Καργάκης.

ΠΑΟΚ: Βλαχάκης, Βαρδής, Κανδυλάκης, Σηφάκης, Κουτσογιαννάκης, Παπαδιός, Ανωγειανάκης, Γαρεφαλάκης, Μεταξάκης, Κουράκης, Γιαλυτάκης. Έπαιξαν και οι Τριαντης, Μεμοτσελα, Γιαννακακης, Σκουφος.

ΑΟΤ: Δημαράκης, Λούσι, Κουρουθιανάκης, Δουλγεράκης, Βρεττός, Αριστεινίδης, Κουκούλης, Γκελοσάνι, Παπαδάκης, Σένκα, Φραγκιαδουλάκης. Έπαιξαν και οι Τριανταφυλλιδης, Βακρακος, Ζαφειρης, Παπανδρέου, Καργακης Στ., Παραθυρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P