Έκτακτο Σήμα κινδύνου από τον ΑΟ Τυμπακίου: Χωρίς διοίκηση, στον αέρα η συμμετοχή στη Γ’ Εθνική
SUPER LEAGUE 1

Η ΑΕΚ καθάρισε και τυπικά από την UEFA για το Financial Fair Play

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Η ΑΕΚ καθάρισε και τυπικά από την UEFA για το Financial Fair Play
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Η UEFA μέσα στις ανακοινώσεις της αναφέρει πως η ΑΕΚ έχει τηρήσει τις διατάξεις του Financial Fair Play και βγήκε από το καθεστώς του διακανονισμού.

Η UEFA τον Δεκέμβριο είχε ανακοινώσει πρόστιμο 1.5 εκατομμυρίων ευρώ στην ΑΕΚ. Από την πλευρά της Ένωσης ανέφεραν πως το ποσό αυτό ήρθε μετά από συμφωνία διακανονισμού με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία σύμφωνα, ενώ αυτές οι παραβάσεις έχουν ήδη θεραπευτεί και το θέμα θεωρείται λήξαν.

Πράγματι η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία μεταξύ των ανακοινώσεων της αναφέρεται στην Ένωση και στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων της.

“Όσον αφορά στην ΑΕΚ, το αρμόδιο όργανο της UEFA επιβεβαιώνει πως το κλαμπ έχει εκπληρώσει τους όρους του διακανονισμού μέσα στο deadline. Έτσι, η ομάδα μπορεί να βγει από το καθεστώς του διακανονισμού” αναφέρει η ανακοίνωση.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Δες όλες τις ειδήσεις για SUPER LEAGUE 1 και άνοιξε άμεσα τη βαθμολογία, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της διοργάνωσης.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα