Χωρίς νικητή και τέρματα το Μαρτινέγκο – Ερμής Ατσαλένιου!

Χωρίς νικητή αλλά και σκορ έληξε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στο Μαρτινέγκο και τον Ερμή Ατσαλένιου, σε ματς που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης.

Αντώνης Φραγκάκης και Βασίλης Κασαπάκης χρησιμοποίησαν αρκετά πρόσωπα και σχήματα στο φιλικό που έγινε προκειμένου να διαπιστώσουν σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι ομάδες τους.

Παρότι το παιχνίδι δεν είχε γκολ, οι δύο ομάδες δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, ενώ το παιχνίδι σε όλη την διάρκεια του παρά τις αλλαγές είχε εξαιρετικό ρυθμό.

Οι δύο νεαροί προπονητές έβγαλαν τα συμπεράσματα τους κρατώντας τις απαραίτητες σημειώσεις ώστε να βελτιωθούν οι ομάδες τους στις επόμενες προπονήσεις και στα φιλικά.

Σίγουρα τόσο το Μαρτινέγκο όσο και ο Ερμής Ατσαλένιου θέλουν ακόμα δουλειά μιας και είναι ακόμα αρχές της προετοιμασίας και σταδιακά θα φτάνουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μαρτινέγκο: Τεπελιέρος, Βγότζας, Τοψής, Ντελής, Τσίχλας, Μαυρογιάννης, Κουντούρης, Ψαρολογάκης, Ελγιαχαουί, Πασπαράκης, Δελατόρας.

Έπαιξαν και οι: Λούρος, Φόσκωλος, Ζηδιανάκης, Βρετάκης, Κουπάκης, Κάββαλος, Πάγια, Παπουτσάκης, Ιγάι.

Ερμής Ατσαλένιου: Μπελενιώτης, Κουγιός, Μενεγάτος, Χαριτάκης, Ζωάκης, Ανδρωνάς, Τσαγάκης, Χατζηιωάννου, Κωστάκης, Μουντράκης, Φριστάκης.

Έπαιξαν και οι: Γιαλαμάς, Καλογιαννάκης Φ., Τσέρος, Καλογιαννάκης Σ.,Μουτσάκης, Καλαφάτης, Γιαννιδάκης, Ανδριαδάκης, Ψυχάκος, Κοκαράκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P