Στη Ν. Αλικαρνασσό με ΑΟΑΝ ο Πόρος

Οριστικοποιήθηκε η έδρα του φιλικού των «κυανόλευκων».

Ο Πόρος αντιμετωπίζει το Σάββατο (03/09) τον  ΑΟΑΝ και πάλι, αλλά αυτή τη φορά ως γηπεδούχος. Όπως έκανε γνωστό ο ηρακλειώτικος σύλλογος το παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Ν. Αλικαρνασσό και θ’ αρχίσει στις 5.30 το απόγευμα. Η σχετική ενημέρωση:

«Οριστικοποιήθηκε το γήπεδο και η ώρα έναρξης του νέου δυνατού τεστ για τους “μπλε” του Ηρακλείου απέναντι στην ομάδα του Λασιθίου. Σάββατο 03 Σεπτεμβρίου στις 17:30 με ΑΟΑΝ στη Νέα Αλικαρνασσό ο Πόρος! Μετά το φιλικό στον Άγιο Νικόλαο παραμονές Δεκαπενταύγουστου, στο ξεκίνημα της προετοιμασίας τους (0-0), οι δύο ομάδες θα δώσουν ξανά τα διαπιστευτήριά τους έχοντας προχωρήσει πλέον την δουλειά κι έχοντας αφομοιώσει περισσότερο πράγματα όσον αφορά την αγωνιστική φιλοσοφία που θα έχουν τη νέα περίοδο.

Στο τελευταίο χρονικά τεστ στη Σούδα δεν έπαιξαν για προληπτικούς λόγους οι Ηρακλής Καλαμιώτης, Γιώργος Μέμμος, ενώ για τον ίδιο λόγο αγωνίστηκε για μικρό χρονικό διάστημα ο Ιπποκράτης Κομνηνός με τον Γιάννη Χατζησεβαστό να θέλει να τους επαναφέρει σταδιακά στην αγωνιστική δράση. Σχετικά με τον μικροτραυματισμό του Γιώργου Μαυρή η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P