Συνεχίζει και εντυπωσιάζει ο ΠΟΑ, 3-1 τον ΑΟΑΝ

Ένα δυνατό παιχνίδι διεξήχθη σήμερα στο Ατσαλένιο, με τον ΠΟΑ να υποδέχεται τον ΑΟΑΝ και να επικρατεί με 3-1, σε αναμέτρηση διάρκειας 80 λεπτών.

Ο ΑΟΑΝ ξεκίνησε πιο δυνατά και άνοιξε το σκορ με πλασέ του Μπαράτα, μετά από αδράνεια της άμυνας. Ο ΠΟΑ κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 29′ έφτασε κοντά στο γκολ, με τον Παπασπύρου να κάνει το σουτ, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Πέντε και επτά λεπτά αργότερα ο ΠΟΑ έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες.

Από δύο κόρνερ του Κερμενίδη και κεφαλιές από Λουμπάκη και Γιακουμάκη, η μπάλα και στις δύο περιπτώσεις πέρασε λίγο άουτ. Λίγα λεπτά πριν την λήξη του πρώτου μέρους, μια φάση διαρκείας στην περιοχή του ΑΟΑΝ και σουτ από τον Σφυρογιαννάκη, με τη μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.

Στην επανάληψη ο ΠΟΑ μπήκε δυνατά και ισοφάρισε από στημένη φάση. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κερμενίδη, ο Σφυρογιαννάκης έκανε τη προβολή και ισοφάρισε σε 1-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα έκανε την ανατροπή.

Μετά από σέντρα του Κασσωτάκη, ο Ρουμπάκης έκανε το σουτ, με τη μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι, πήρε το ριμπάουντ, έκανε νέο σουτ, με τον τερματοφύλακα του ΑΟΑΝ να σώζει και στην επαναφορά ο Νάτος σκόραρε για το 2-1.

Ο ΑΟΑΝ στο 73′ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, όταν από τρομερή ενέργεια του Δολαψάκη, το πλασέ του κατέληξε στο δοκάρι, ενώ ένα λεπτό αργότερα, εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Χύσι, ο Αμπατζής έδιωξε εντυπωσιακά. Ο ΠΟΑ βρήκε και τρίτο τέρμα, με τον Κοντό να σκοράρει μετά από εξαιρετική πάσα του Χατζηανδρέου.

Εξαιρετικός σε ένα ακόμη παιχνίδι ο ΠΟΑ, ο οποίος βγάζει διαρκώς άκρως θετικά στοιχεία, ενώ ο ΑΟΑΝ δείχνει ότι χρειάζεται ακόμη δουλειά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΟΑ: Ρουμπάκης, Δαμιανάκης, Λουμπάκης, Κασσωτάκης, Νάτος, Ικεότσα, Ρουμπάκης, Κερμενίδης, Σφυρογιάννακης, Παπασπύρος, Γιακουμάκης

Έπαιξαν και οι: Χαρίτος, Αμπατζής, Βασιλάκης, Χατζηανδρέου, Τσιμηνικάκης, Μπέης, Κοντός. Βοριάς, Γωνιανάκης, Δασκαλάκης

ΑΟΑΝ: Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Πλουσής, Γωνιωτάκης, Ζέλιος, Φουκαράκης, Μποτέ, Χύσι, Τζιλάι, Παπαδόπουλος, Μπαράτα

Έπαιξαν και οι: Κασσωτάκης, Νοκάι, Κουτούζος, Βαρουξάκης, Μότσο, Γέρεμος, Πάγια, Μαυρογιαννάκης, Μερκούρης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P