Νικητής ο Αλμυρός στη πρόβα τζενεράλε εν’ όψει Κυπέλλου Ελλάδας

Στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι πριν από τη πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Αλμυρός επικράτησε της Κ19 ΟΦΗ με 2-0.

Ο Αλμυρός ξεκίνησε καλύτερα και στα πρώτα λεπτά είχε καλές στιγμές με τους Μπουρσέλη και Κατσικοκέρη, ενώ από την άλλη πλευρά η Κ19 ΟΦΗ σκόραρε με τον Σωμαράκη, όμως το γκολ του ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν από ωραία ανάπτυξη από τα δεξιά, ο Φραγκουλάκης έδωσε στον Αγαπάκη, αυτός μπήκε στη περιοχή και με ωραίο διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ, με τον ΟΦΗ να προσπαθεί να αντιδράσει και να χάνει δύο καλές ευκαιρίες με το Φαϊτάκη και τον Καρανδινό.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Γαζίου μπροστά στο σκορ, έχοντας καλύτερη εικόνα, με ωραία ανάπτυξη και καλό γρήγορο ρυθμό.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αλμυρός στο 55′ πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ. Ο Νικολάου είδε εκτός εστίας τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ και με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0!

Στο 75′ ο Γιουκαρής δοκίμασε ένα δυνατό σουτ, με τη μπάλα να περνάει άουτ. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τον Αλμυρό να παίρνει τη φιλική νίκη, πριν από το παιχνίδι του κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Αετό Λουτρών στη Λέσβο, την επόμενη Τετάρτη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αλμυρός: Γκόγκος, Κοιλιάρας, Μάγκας, Παγώνης, Αγαπάκης, Γιουκαρής, Νικολάου, Φραγκουλάκης, Λέον, Μπουρσέλης Κατσικοκέρης

Έπαιξαν και οι: Ντιονίσιο, Πατινιώτης, Βαρβεράκης, Χαϊντίνι, Ξενοκτιστάκης, Παγωμένος, Θεοδωρόπουλος

Κ19 ΟΦΗ: Μιράσι, Ρολάκης, Χνάρης, Σαλούστρος, Σημαντηράκης, Ζαχαριουδάκης, Φαϊτάκης, Καρανδινός, Φανουράκης, Μάρα, Σωμαράκης

Έπαιξαν και οι: Βιτώρος, Μακράκης, Χότζα, Καλαφάτης, Αδαμάκης, Γεωργάλης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P