Προβληματισμός στον Αλμυρό μετά την κλήρωση!

Μπορεί η πρώτη κλήρωση να του «χαμογέλασε», ωστόσο μετά την γκάφα της ΕΠΟ η σημερινή κληρωτίδα τον έστειλε μακριά από το…σπίτι του.

Ο Αλμυρός θα αγωνιστεί την ερχόμενη Τετάρτη εκτός έδρας με τον Αετό Λουτρών και οι άνθρωποι της ομάδας προβληματίζονται με την περίπτωση αυτή, ενώ δεν κρύβουν και την κατήφεια τους μετά την πρώτη κλήρωση που ακυρώθηκε για λάθος της ΕΠΟ.

Η ομάδα του Γαζίου θα ταξιδέψει στην Λέσβο την ερχόμενη Τετάρτη να παίξει τον αγώνα με τον Αετό Λουτρών για την πρώτη φάση του κυπέλλου Ελλάδος. Το οικονομικό κόστος της μετακίνησης αλλά και της παραμονής της ομάδας στο νησί είναι μεγάλο κάτι που έχει προβληματίσει τους ανθρώπους των “πορτοκαλί”.

Το… ταξίδι δημιουργεί πονοκέφαλο στην ομάδα του Αλμυρού μιας και μιλάμε για μια δύσκολη μεταφορά εν μέσω της σεζόν. Σίγουρα εφόσον ο Αλμυρός περάσει στην επόμενη φάση μπορεί να χρειαστεί περαιτέρω ταξίδια αν δεν είναι τυχερός στην κλήρωση και δεν αγωνιστεί στην έδρα του.

Σίγουρα το κύπελλο Ελλάδος είναι ένα πολυέξοδο για όλες τις ομάδες της κατηγορίας οι οποίες προβληματίζονται συνεχώς για τα έξοδα και τα μεταφορικά…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P