Ακαδημία Αλμυρού: «Κάτι νέο και δυνατό ξεκινάει στο Γάζι»

Ρίχνουν μεγάλο «βάρος» στο κομμάτι των υποδομών οι «πορτοκαλί».

Ο Αλμυρός θέλει να «χτίσει» κάτι… δυνατό και ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας της ακαδημίας του για τη νέα σεζόν. Οι προπονήσεις ξεκινάνε στις 29 Αυγούστου. Η σχετική ενημέρωση:

«Τα πρώτα ενθαρρυντικά βήματα έγιναν πέρυσι! Βάλαμε τις βάσεις για το μέλλον, ξεκινήσαμε να χτίζουμε πάνω σε γερά θεμέλια και είναι αλήθεια ότι και φέτος κάτι νέο και δυνατό ξεκινά στο Γάζι!

H Ακαδημία Ποδοσφαίρου Γ.Σ. Αλμυρού αποτελεί την αθλητική κυψέλη του Γαζίου και της ευρύτερης περιοχής του Μαλεβιζίου, έναν οργανισμό άθλησης, ψυχαγωγίας και διαπαιδαγώγησης μέσα από τις αξίες που πρεσβεύει ο υγιής αθλητισμός.

Ένας οργανισμός που ξεκινά από τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα και φτάνει ως τις νέες αναπτυξιακές ομάδες που θα αγωνιστούν στο Youth League και την Β’ Κατηγορία ΕΠΣΗ και την πρωταθλήτρια ομάδα Νέων Αλμυρού που θα αγωνιστεί στην Α2 Κατηγορία ΕΠΣΗ, με κορυφή της πυραμίδας την πρώτη ομάδα του Αλμυρού.

H Ακαδημία Ποδοσφαίρου Γ.Σ. Αλμυρού στηρίζεται σε μια έμπειρη προπονητική ομάδα πάνω στο κομμάτι της εκπαίδευσης και προπονητικής διαδικασίας, με επικεφαλής τον τεχνικό διευθυντή Μιχάλη Επιτροπάκη (καθηγητής Φυσικής Αγωγής, διπλωματούχος UEFA A).

ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Ασφαλής καθημερινή μεταφορά των παιδιών από την ευρύτερη περιοχή του Γαζίου στο γήπεδο με mini bus.

Προπονήσεις σε φιλικό και ασφαλές περιβάλλον στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Γ.Σ. Αλμυρού που διαθέτουν νέο χλοοτάπητα 6ης γενιάς προδιαγραφών UEFA, νέα υπερσύγχρονα αποδυτήρια, ανακαινισμένο κυλικείο.

Παρουσία ιατρού σε όλη τη διάρκεια των προπονήσεων.

Ασφαλιστική κάλυψη όλων των παιδιών.

Διατροφικές συμβουλές

ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Γ.Σ. Αλμυρού ξεκινά προπονήσεις για τη νέα σεζόν την Δευτέρα 29 Αυγούστου.

Εγγραφές-Πληροφορίες:

Καθημερινά στα τηλέφωνα: 2810821248 – 6936188658

E-MAIL: academica@almyrosfc.gr

epitropakism@yagoo.gr

Καθημερινά στο γηπ. Αλμυρού ώρες 17:00-21:00

Με τα παιδιά… ΧΤΙΖΟΥΜΕ το μέλλον!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P