Δεν ανησυχούν στον ΑΟΤ…

Μετά τη βαριά φιλική ήττα από τον ΠΟΑ.

Το Τυμπάκι έχασε 4-0 από τους Ατσαλενιώτες στο πρώτο «τεστ» της περιόδου και το σκορ σίγουρα δεν άρεσε σε κανένα στις τάξεις των «ασπρόμαυρων», παρά το γεγονός πως στην παρούσα φάση τα αποτελέσματα δεν έχουν καμία σημασία.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, υπάρχουν ορισμένοι παράμετροι, που δίνουν-τρόπον τινά- μία«εξήγηση» στα πράγματα. Το σίγουρο είναι πως οι μεσαρίτες δεν ανησυχούν, αν και ξέρουν ότι τους περιμένει ακόμη πολλή δουλειά.

Ήταν το πρώτο φιλικό της σεζόν και σίγουρα είναι νωρίς για συμπεράσματα. Υπήρχε, επίσης, μεγάλη κούραση από τις σκληρές προπονήσεις και αυτό φάνηκε στην αναμέτρηση με τον σύλλογο του προσφυγικού προαστίου. Από’ κει και πέρα, ο ΑΟΤ δεν έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές του και εκτιμάται ότι με την έλευση κάποιων ακόμη παικτών η κατάσταση θα βελτιωθεί αρκετά.

Στο σύνολο του Μιχάλη Κουτεντάκη, έτσι, είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν την προσπάθεια, ώστε να φτάσουν στο επίπεδο που επιθυμούν. Κατά τα άλλα, επικρατεί αγωνία για τον Γιάννη Παπαδάκη, αφού εκφράζονται φόβοι ότι έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P