Ξεκουράζονται «περιμένοντας» δύο…

Με προπόνηση που διεξήχθη νωρίς σήμερα το πρωί, ολοκληρώθηκε η πρώτη ολοκληρωμένη εβδομάδα προετοιμασίας του Αλμυρού, καθώς υπενθυμίζουμε την προηγούμενη εβδομάδα, οι προπονήσεις είχαν ξεκινήσει από τα μέσα της εβδομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές του Αλμυρού, προπονήθηκαν και σήμερα υπό τις οδηγίες του Μανώλη Παπαματθαιάκη, χωρίς απρόοπτα ή προβλήματα.

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας του Γαζίου, είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τετάρτη (10/08) με αντίπαλο τους Νέους Αλμυρού, ένα ουσιαστικά οικογενειακό δίτερμα, ενώ λίγες ημέρες αργότερα, στις 13 Αυγούστου θα ακολουθήσει το φιλικό με τον Γιούχτα.

Οι ποδοσφαιριστές του Μανώλη Παπαματθαιάκη, θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν αύριο ενώ την Δευτέρα, όταν και θα επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις, θα κληθούν εις… διπλούν στο γήπεδο, καθώς θα πραγματοποιήσουν διπλή (πρωί-απόγευμα) προπόνηση.

Όσο αναφορά τώρα τα μεταγραφικά, ο Αλμυρός «περιμένει» την επιστροφή στην Κρήτη του Ενγκουέμ, ενός ποδοσφαιριστή που επί της ουσίας υπολογιζόταν από το τεχνικό επιτελείο, αλλά η προκήρυξη της Γ Εθνικής δεν του επέτρεπε να αγωνιστεί με τη φανέλα του σωματείου, όμως μετά την τροποποίηση του σχετικού άρθρου, άνοιξε ο δρόμος για την επιστροφή του.

Αναμφίβολα όμως, πρόκειται για δύσκολη περίπτωση, καθώς έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων και δεν αποκλείεται η υπόθεσή του, να εξελιχθεί σε… σήριαλ.

Πέραν του Ενγκουέμ, στον Αλμυρό επιδιώκουν την ολοκλήρωση μίας ακόμα μεταγραφής, με έναν ποδοσφαιριστή που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί ξανά με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη, αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής και εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, σύντομα θα ανακοινωθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P