Σ. Γεωργόπουλος: «Μια νέα αρχή για εμένα η προπονητική – Ο Ποσειδώνας είναι ένα ιστορικό σωματείο»

Ο πρώην αρχηγός του Ποσειδώνα και άμεσος συνεργάτης του Νίκου Σουτζή μίλησε στο ???????????????????????????????????????? για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του αλλά και για τη χρονιά που μας έρχεται.

Ο Σάκης Γεωργόπουλος πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ποσειδώνα και πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του ακολουθώντας πλέον την προπονητική, δίπλα στον Νίκο Σουτζή στον πάγκο της ομάδας στην Α1 ΕΠΣΗ.

Ο ίδιος εξέφρασε την χαρά του για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, ενώ ευχαρίστησε τον Νίκο Σουτζή και τον πρόεδρο για την ευκαιρία που του έδωσαν. Τέλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ποσειδώνα τονίζοντας πως δεν αξίζει να βρίσκεται στα τοπικά πρωταθλήματα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είναι μια νέα αρχή για εμένα η προπονητική και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ποσειδώνα που ήμουν παίκτης και αρχηγός μου δίνεται η ευκαιρία να είμαι και πάλι στην ομάδα δίπλα στον Νίκο Σουτζή και τον ευχαριστώ πολύ όπως και τον πρόεδρο και την διοίκηση που μου δίνουν αυτή την ευκαιρία.

Η ομάδα επιστρέφει στην Α1 ΕΠΣΗ μετά από πολλά χρόνια. Ο Ποσειδώνας είναι μια μεγάλη ομάδα και όσοι δεν γνωρίζουν η θέση της δεν είναι στα τοπικά πρωταθλήματα. Η νέα χρονιά πιστεύω ότι θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, όμως εμείς θα δουλέψουμε σκληρά προκειμένου η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P