
Έχει.. γράψει χιλιάδες λεπτά με τη φανέλα της ομάδας, έχοντας αγωνιστεί με τεράστια επιτυχία.
Η απουσία του πέρυσι δεν κόστισε, με τον Ρούβα να κατακτά το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΗ, ωστόσο επέστρεψε την κατάλληλη στιγμή.
Ο λόγος για τον Γιώργο Πρίφτη, ο οποίος μετά από ένα χρόνο μακριά από το ποδόσφαιρο, επιστρέφει στην ενεργό δράση και μέσω του ????????????????????????????????????????, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιστροφή του στην ομάδα, τονίζοντας πως είναι γεμάτος όρεξη να προσφέρει τα πάντα για να πετύχει τους στόχους της!
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
Για την επιστροφή του στην ομάδα: «Είναι μεγάλη μου χαρά που επιστρέφω στην ενεργό δράση. Δυστυχώς μετά τη δεύτερη καραντίνα, δεν μου επέτρεψαν οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις να αγωνιστώ. Ξεκινάω ξανά εκεί που έμεινε. Δηλαδή τον Ρούβα. Είναι τιμή μου που φοράω τη φανέλα της ομάδας και στην Α1 ΕΠΣΗ θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της τη νέα σεζόν».
Για τους προσωπικούς του στόχους και τους στόχους της ομάδας: «Ο Ρούβας πρέπει πάντα να έχει πρωταγωνιστικούς ρόλους με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Στόχος μας το καλό ποδόσφαιρο και σε κάθε ματς να δείχνουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα. Για τους προσωπικούς μου, καλό ποδόσφαιρο με υγεία και σοβαρότητα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Η ομάδα αποτελείται από πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, για αυτό θέλω και εγώ να βάλω το λιθαράκι μου, ώστε σε κάθε αγώνα να διεκδικούμε τη νίκη».