Αλ. Μυλωνάκης: «Το εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα ο βασικός λόγος της ανανέωσης μου!»

Στην Αγία Βαρβάρα θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο Αλέξανδρος Μυλωνάκης.

Ανανέωσε με Αγία Βαρβάρα ο Αλ. Μυλωνάκης!

Ο έμπειρος τερματοφύλακας, ο οποίος αποτελεί… εγγύηση κάτω από τα δοκάρια σε δηλώσεις του στο ????????????????????????????????????????, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ανανέωση της συνεργασίας το, εκθειάζοντας το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για τη παραμονή του στην ομάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω με την ομάδα και τη νέα χρονιά!! Έχουμε δημιουργήσει ένα οικογενειακό κλίμα και αυτός είναι ο βασικός λόγος της ανανέωσης μου! Είμαι σίγουρος ότι η φετινή χρονιά θα είναι ακόμα πιο πετυχημένη από την προηγούμενη και η ομάδα θα πετύχει όποιον στόχο θέσει!»

Για τον προσωπικό του στόχο και της ομάδας: «Προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο μπορώ γιατί κάποιοι τραυματισμοί δε με βοήθησαν να το κάνω πέρυσι στο μέγιστο βαθμό. Παράλληλα, οι στόχοι της ομάδας θα είναι μια καλή πορεία στο κύπελλο και η καλύτερη δυνατή θέση στο πρωτάθλημα που συνεπάγεται σίγουρα με μια θέση στην 4αδα».

Το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας: «Θέλουμε τον κόσμο του χωριού στο πλάι μας και φέτος!! Είναι ένα παραπάνω κίνητρο για εμάς να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα!»

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P