Λ. Βλαχάκης: «Φέτος θα είμαστε ακόμη καλύτεροι»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός του Αλμυρού εν’ όψει της νέας σεζόν, καταστρώνοντας τα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

Κάτοικος Γαζίου και τη νέα χρονιά θα παραμείνει ο Λεωνίδας Βλαχάκης, με τον ταλαντούχο τερματοφύλακα, με δηλώσεις του στο ????????????????????????????????????????, να εκφράζει την ικανοποίηση του για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα του Αλμυρού, ενώ εύχεται τα καλύτερα για τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη παραμονή του στην ομάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι και τη νέα χρονιά στον Αλμυρό. Το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, καθώς και οι άριστες σχέσεις, με βοήθησαν ώστε να παραμείνω στην ομάδα. Εύχομαι ο Αλμυρός να πετύχει τους στόχους του, γιατί το αξίζει».

Για τους στόχους της ομάδας και τους προσωπικούς του στόχους: «Στόχος μου είναι να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο και όποτε χρειαστεί να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε να προσφέρω το 100% όποτε με χρειάζεται η ομάδα. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμού και υγεία σε όλους. Για τους στόχους της ομάδας, είναι να παίξουμε εκλυστικό ποδόσφαιρο και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο της ομάδας: «Φέτος θα είμαστε ακόμη καλύτεροι, περιμένουμε τον κόσμο να μας στηρίξει και μέσα από τη προσπάθεια μας να τον κάνουμε περήφανο γιατί του αξίζει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P