Μ. Μαστραντωνάκης: «Είναι πολύ όμορφο και ταυτόχρονα μεγάλο κίνητρο να αγωνίζεσαι στην ομάδα του τόπου σου»

«Σεφτέ» στις μεταγραφές έκανε η Παλιανή με την απόκτηση του Μανώλη Μαστραντωνάκη!

Ο 26χρονος τερματοφύλακας, με δηλώσεις του στο ????????????????????????????????????????, εξέφρασε την ικανοποίηση του, για την επιστροφή του στην ομάδα, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε και το Ρούβα για την άψογη συνεργασία.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για την νέα του ομάδα: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που γυρνάω στην ομάδα του χωριού μου μετά από πολλά χρόνια. Είναι πολύ όμορφο και ταυτόχρονα μεγάλο κίνητρο να αγωνίζεσαι στην ομάδα του τόπου σου, έχοντας όλους τους συγγενείς και φίλους στο πλευρό σου».

Για τους στόχους της Παλιανής και τους προσωπικούς του: «Κοιτάζουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και το κυριότερο να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να γίνουμε μια όμορφη παρέα.

Προσωπικούς μου στόχος είναι να αγωνιστώ όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να αποκτήσω μεγαλύτερη εμπειρία και ταυτόχρονα να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

Ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Θα ήθελα όλοι από τα χωριά που απαρτίζουν την ομάδα να τη στηρίξουν όσο περισσότερο γίνεται στην προσπάθεια της, για να πρωταγωνιστήσει στα τοπικά γήπεδο».

Το «ευχαριστώ» του στον Ρούβα: «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Ρούβα, γιατί όντως είναι οικογένεια και καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P