Η εξαιρετική δουλειά απέδωσε καρπούς στον Άγιο Δημήτριο!

Στον Άγιο Δημήτριο γίνεται εξαιρετική δουλειά, με αποκορύφωμα την πολύ καλή πορεία που πραγματοποίησε στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Ο Νίκος Πατραμάνης επέλεξε εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, που απέδωσαν τα μέγιστα στη φετινή εξαιρετική ομάδα, με τον Άγιο Δημήτριο να βοηθάει στην βελτίωση τους και πλέον πολλά βασικά στελέχη αποτέλουν «μήλο της έριδος» για πολλές ομάδες του Ηρακλείου.

Λαμπρό παράδειγμα ο Μάνος Παπαδάκης, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας και θα συνεχίσει τη καριέρα του στον πρωταθλητή της Α2 ΕΠΣΗ Ρούβα! Παράλληλα, πολλές ομάδες, ακόμη και Γ΄Εθνικής ενδιαφέρονται για τον Κώστα Σωτήρχο, ο οποίος αποτέλεσε και το «κανόνι» της ομάδας στο περσινό πρωτάθλημα, ενώ εξαιρετική γνώμη υπάρχει και για το πρόσωπο του Στέλιου Μανιαδή.

Υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί με επιτυχία σε ομάδες του Ηρακλείου και μέσω του Άγιου Δημητρίου βρήκαν την ευκαιρία να αναγεννήσουν τη καριέρα τους, με τον Νίκο Πατραμάνη, να πραγματοποιεί εξαιρετικές επιλογές ποδοσφαιριστών τη περασμένη χρονιά!

Και αυτό εξάλλου φαίνεται από το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει για τους ποδοσφαιριστές, που αγωνίστηκαν με επιτυχία τη περασμένη σεζόν με τη φανέλα της ομάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P