Προχωράει… προσεκτικά ο Ποσειδώνας

Με σίγουρα βήματα βαδίζει το ιστορικό σωματείο.

Ο Ποσειδώνας επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου μετά από 10 χρόνια και υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός. Παρόλα αυτά οι τόνοι παραμένουν χαμηλοί, όπως φαίνεται και από την τοποθέτηση του προέδρου, Αντώνη Βλαχάκη. Αναλυτικά αναφέρει:

«Ο Ποσειδώνας μετά από μια Δεκαετία επιστρέφει στην Α1 κατηγορία σοφότερος και οργανωμένος. Όσο ελάχιστες φορές στην ιστορία του! Τα στάδια της αναδιοργάνωσης όμως πρέπει να γίνονται χωρίς βιασύνη και πάντα με γνώμονα τις υπάρχουσες καταστάσεις της δυνατότητας του σωματείου και τις καθημερινές εξελίξεις που όπως διαπιστώνουνε όλοι η Υγειονομική κρίση επιστρέφει και στον φετινό προγραμματισμό των ομάδων.

Εμείς σαν ομάδα εμπιστευτήκαμε νωρίς  στο τιμόνι έναν ικανό προπονητή που έχει να δώσει και σε εμάς και στον εαυτό του αρκετά πράγματα στην πορεία του τον Νικόλα Σουτζή,  που μαζί με τον Σάκη Γεωργόπουλο θα αποτελέσουν την τεχνική ηγεσία του νέου Ποσειδώνα. Από εκεί και πέρα επαφές γίνονται καθημερινά και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα ανακοινωθούν όλα στην ώρα τους  επίσημα.

Σας αναφέρω για την ώρα μόνο,  ότι σύντομα θα ανακοινώσουμε και την συνεργασία μας  με πρότυπο παιδικής ποδοσφαιρικής  Ακαδημίας για την νέα περίοδο έτσι ώστε να δούμε μικρά παιδιά στα γήπεδα με το σήμα του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ για πρώτη φορά στην ιστορία μας. Εύχομαι  οι άνθρωποι που θέλουν το καλό του σωματείου και των Πατελων να έρθουν κοντά στο σωματείο και να βοηθήσουν με την δύναμη τους έτσι ώστε να καταφέρουμε  ο Ποσειδώνας να γίνει ο αθλητικός φορέας των ανατολικών Προαστίων που θα προάγει τον αθλητισμό και τις  κοινωνικές δραστηριότητες που θα σχετίζονται με πρόσωπα και πράγματα της ιστορίας μας . Γιορτάζουμε 60 χρόνια ιστορίας και αυτό και μόνο φτάνει να μας κάνει ενωμένους και δυνατούς στην νέα περίοδο.

Με την ευκαιρία να ζητήσω την ελάχιστη βοήθεια του κάθε φίλου αποκτώντας μια κάρτα διαρκείας με 40 ευρώ έτσι ώστε να μας δώσει την δύναμη του στην φετινή προσπάθεια μας. Κυκλοφορεί και το επετειακό λάβαρο των 60 χρόνια Ποσειδώνας που οφείλουμε όλοι να το στολίσουμε σε κάθε  προσωπικό και δημόσιο χώρο μας. Εύχομαι καλό καλοκαίρι με υγεία σε όλους και ραντεβού στο γήπεδο μας στις 29 Ιουλίου στο βοηθητικό μας γήπεδο στις Πατέλες που θα δείτε ότι έχουν ολοκληρωθεί οι τεχνικές υποδομές και  εγκαταστάσεις, χάρη στην προσωπική αγάπη του κ. Μιχάλη Τζιράκη. Θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με  Μανώλη Κονταρο την Βαλεια Ειρηναίου και Στρατό Κουμπα για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί πριν τις νέες αγωνιστικές υποχρεώσεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P