Θ. Αντωνάκης: «Να κάνουμε καλή πορεία και να παίζουν παιδιά της περιοχής»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τις Μοίρες παραχώρησε στο ???????????????????????????????????????? ο Θοδωρής Αντωνάκης. 

Ο αρχηγός της ομάδας της Μεσσαράς έμεινε για έναν ακόμα χρόνο στο σωματείο και μέσα από το ???????????????????????????????????????? ευχαρίστησε την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο του, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας.

Φυσικά ειδική αναφορά έκανε τόσο στο πρώην πρόεδρο Αδάμ Φανουράκη και την σύζυγο του, αλλά και στον Στέφανο Μασέλη και Γιώργο Φινοκαλιώτη.

Συγκεκριμένα για την παραμονή του ανέφερε:  «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση των Μοιρών για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει για τέταρτη χρονιά. Είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα στην ομάδα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή πορεία και φέτος».

Για τους στόχους των Μοιρών:«Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο στόχος μας είναι να κάνουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ σε συνδυασμό με το να παίζουνε νεαρά παιδιά της ευρύτερης περιοχής».

Το δικό του ευχαριστώ στους ανθρώπους που δεν βρίσκονται πλέον στις Μοίρες: «Θέλω μα ευχαριστήσω τον πρώην πρόεδρο κύριο Αδάμ Φανουράκη και την σύζυγο του Ιωάννα Αλεβυζάκη. Πραγματικά είναι άνθρωποι σπάνιοι και τους εύχομαι ότι καλύτερο στην ζωή τους. Παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον… αδερφό Στέφανο Μασέλη που είναι ότι καλύτερο έχω συναντήσει τόσα χρόνια, και τον αδερφό μου – σύντεκνο Γιώργο Φινοκαλιώτη που είναι πλέον οικογένεια. Καλή ποδοσφαιρική χρόνια σε όλο το κόσμο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ