Γ. Κοζυράκης: «Οι λόγοι που επέλεξα να μείνω είναι η αγάπη για την ομάδα και τους ανθρώπους που την απαρτίζουν»

Ο αρχηγός του Ποσειδώνα Γιάννης Κοζυράκης θα παραμείνει και τη νέα χρονιά στην ομάδα!

Επίσημο του Γ. Κοζυράκη στον Ποσειδώνα!

Αποτελεί τον πρώτο ποδοσφαιριστή που άνοιξε τον… χορό των ανανεώσεων στον Ποσειδώνα και θα παραμείνει και τη νέα χρονιά στο σωματείο, το οποίο θα αγωνιστεί στην Α1 ΕΠΣΗ, μετά από μια απόλυτα επιτυχημένη σεζόν, με την κατάκτηση του τίτλου στην Α2 κατηγορία.

Ο έμπερος ποδοσφαιριστής, μίλησε στο ????????????????????????????????????????, εκφράζοντας την αγάπη του για τον Ποσειδώνα, ενώ τόνισε πως στόχος είναι μια καλή πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Τέλος, υποστήριξε πως ο Ποσειδώνας θέλει στο πλευρό του τον κόσμο της ομάδας και να τον στηρίξει στο νέο δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: 

Για την ανανέωση του στον Ποσειδώνα: «Η αλήθεια είναι ότι ήθελα από την πρώτη στιγμή να βοηθήσω την ομάδα και φέτος στο δύσκολο πρωτάθλημα που έρχεται. Πιστεύω ότι με πολύ δουλειά, θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσει η διοίκηση. Οι λόγοι που επέλεξα να μείνω είναι η αγάπη για το σήμα για την ομάδα και  για τους ανθρώπους που την απαρτίζουν και να είναι σίγουροι πως θα δώσω το 110% για να τους βοηθήσω».

Για τους στόχους της νέας χρονιάς: «Αρχικά ο στόχος της ομάδας είναι να αναδείξει νέους ποδοσφαιριστές μέσα από καλό ποδόσφαιρο. Θέλουμε σίγουρα να κάνουμε μια καλή πορεία στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα. Επειδή έχω μάθει να είμαι λίγο ρεαλιστής, θα διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες για μια καλή πορεία».

Ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Σίγουρα θέλουμε τον κόσμο των Πατελών δίπλα μας σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα και είμαι σίγουρος ότι με το ποδόσφαιρο που θα παίξουμε, θα τους φέρουμε και πάλι κοντά μας».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P