Στο Λίντο και τη νέα χρονιά ο Π. Φρέσκος!

Ένα ακόμα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή κράτησε στο υπάρχον ρόστερ το Λίντο αφού ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας για έναν ακόμα χρόνο με τον Παύλο Φρέσκο.

Ο 17χρονος μπακ ξεκίνησε την χρονιά που μας πέρασε στην Δόξα Ηρακλείου έχοντας και ένα γκολ, ωστόσο οι καλές του εμφανίσεις έκαναν τους ανθρώπους του Λίντο να τον ανεβάσουν στην μεγάλη ομάδα όπου και τους δικαίωσε αφού ο Φρέσκος κατάφερε να πετύχει έξι τέρματα.

Μάλιστα ο Φρέσκος είναι ενεργό μέλος των Μικτών Ηρακλείου έχοντας και εκεί σπουδαίες εμφανίσεις του. Αναμφίβολα είναι ένα “γρανάζι” που θέλει ο Δήμος Χριστοφής μιας και είναι “παιδί” του Λίντο.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε πρόταση από ομάδα της Γ’ Εθνικής, ωστόσο ο ίδιος επέλεξε να συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα του Λίντο όπου και βρίσκεται από την ηλικία των πέντε ετών.

Η ανακοίνωση αναφέρει: Η διοίκηση του Λίντο ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας της με ένα ακόμα παιδί της ομάδας, τον Παύλο Φρέσκο. Ο 17χρόνος ποδοσφαιριστής, αποτελεί ένα ακόμα χαρακτηριστικό παράδειγμα του τρόπου λειτουργίας της ομάδας μας, καθώς βρίσκεται στο Λίντο από πέντε ετών μέχρι και σήμερα.

Τη νέα αγωνιστική περίοδο, θα φορά και πάλι τη φανέλα του Λίντο, έχοντας αγωνιστεί και στη Δόξα Ηρακλείου, πριν προβιβαστεί στην πρώτη ομάδα. Είναι ενεργό μέλος της Μικτής Κ17 της ΕΠΣ Ηρακλείου και «διαφημίζει» την ακαδημία μας και εκτός Κρήτης.

Ευχόμαστε στον Παύλο Φρέσκο καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P