Κουνάβοι: Κρατάει τον κορμό και ψάχνει παίκτες για την υπέρβαση!

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βασίλη Μιχελουδάκη οι Κουνάβοι κοιτάζουν τον σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Οι Κουνάβοι κατάφεραν να παραμείνουν στην κατηγορία κάνοντας εντυπωσιακό δεύτερο γύρο και play outs και πλέον στοχεύουν σε μια καλύτερη πορεία η οποία μπορεί να τους φέρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Έτσι λοιπόν οι άνθρωποι της ομάδας μαζί με τον Βασίλη Μιχελουδάκη αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ξεκινήσουν τις επαφές με το υπάρχον ρόστερ έχοντας αποκλειστικό στόχο την παραμονή του βασικού κορμού μιας και το οικογενειακό κλίμα και η… αντεπίθεση για την παραμονή ήρθε από τους ίδιους.

Παράλληλα στο μεταγραφικό κομμάτι οι Κουνάβοι βρίσκονται σε επαφή με τέσσερις ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ανεβάσουν το επίπεδο του σωματείου και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες να υπάρχουν εξελίξεις.

Τα ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει από την ομάδα, αφού πρωταρχικός στόχος είναι να κλείσουν και στην συνέχεια να γίνουν γνωστοί οι παίκτες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στους Κουνάβους οι μηχανές δουλεύουν στο… φουλ με ένα στόχο. Την καλή πορεία της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P