Συνεχίζονται οι προσθαφαιρέσεις στον ΑΟΑΝ!

Στον ΑΟΑΝ φουλάρουν τις μηχανές τους για το ρόστερ της νέας σεζόν έχοντας στόχο να κάνουν μια ανάλογη ή ακόμα καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι άνθρωποι του ΑΟΑΝ δουλεύουν στο… κόκκινο το χτίσιμο του ΑΟΑΝ και σε συνεργασία με τον Μανώλη Σκύβαλο συνεχίζουν τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ομάδας προκειμένου να εμφανιστεί ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, ο Γιώργος Μαυρής μετά από σπουδαίες χρονιές στον ΑΟΑΝ ήρθε σε επαφή με την διοίκηση της ομάδας, συζήτησε τα δεδομένα για την ανανέωση, ωστόσο δεν κατέληξαν σε συμφωνία με αποτέλεσμα να χωρίζουν οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Απίθανη θεωρείται και η παραμονή στο ρόστερ για τους Πόλ και Χριστόπουλο. Ο Κρίσταν Πολ και ο Βασίλης Χριστόπουλος ήρθαν στον Άγιο Νικόλαο τον Ιανουάριο, ωστόσο μοιάζει απίθανο να βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Μπορεί οι δύο ποδοσφαιριστές να έδειξαν ποιότητα και να σκόραραν σημαντικά γκολ την χρονιά που μας πέρασε, όμως στον ΑΟΑΝ κοιτάζουν ακόμα καλύτερες περιπτώσεις προκειμένου να ανεβάσει επίπεδο η ομάδα.

Αρέσει ο Μανουσάκης αλλά….

Τώρα όσον αφορά τις μεταγραφές στον ΑΟΑΝ “καίγονται” για την θέση του τερματοφύλακα. Στο… τραπέζι υπάρχει η ανανέωση της συνεργασίας με τον Δερμιτζάκη, ωστόσο στα… ραντάρ των “κυανόλευκων” υπάρχει τόσο ο Μανουσάκης που αποχώρησε από τον ΟΦΙ, αλλά και ο Δημήτρης Κασωτάκης, ο οποίος και αυτός με την σειρά του βρισκόταν στην ομάδα της Ιεράπετρας στην Super League 2.

Καταλαβαίνει κανείς ότι στον ΑΟΑΝ “τρέχουν” τον σχεδιασμό προκειμένου να κλείσουν άμεσα τα μεγαλύτερα… κενά που έχει η ομάδα και φυσικά οι επόμενες ημέρες αναμένονται κρίσιμες για όλες τις περιπτώσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P