Αρέσει ο Μανουσάκης αλλά….

Την περίπτωση του Γιάννη Μανουσάκη φαίνεται να εξετάζουν στον ΑΟΑΝ για την ενίσχυση στην θέση του τερματοφύλακα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει επίσημη πρόταση.

Το ???????????????????????????????????????? έχει το ρεπορτάζ…

Μια ιδιαίτερη και συνάμα δύσκολη περίπτωση φαίνεται να εξετάζουν στον ΑΟΑΝ, αφού έχουν στην λίστα τους τον Γιάννη Μανουσάκη, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Super League 2 για λογαριασμό του ΟΦ Ιεράπετρας.

Στον ΑΟΑΝ έχουν βάλει στόχο να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και θα αναζητήσουν ποδοσφαιριστές από το πάνω… ράφι για να πετύχουν αυτό που σχεδιάζουν. Έτσι λοιπόν οι “κυανόλευκοι” έχουν ψηλά στην λίστα τους τον Γιάννη Μανουσάκη, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση από την πλευρά τους μέχρι αυτήν την ώρα.

Οι άνθρωποι του ΑΟΑΝ εκτιμούν τον Μανουσάκη και την πορεία που έχει κάνει μέχρι τώρα μιας και έχει εξαιρετική παρουσία σε όποια ομάδα και να έχει αγωνιστεί. Μάλιστα ο Μανώλης Σκύβαλος γνωρίζει αρκετά καλά τον ποδοσφαιριστή από την συνεργασία τους στο παρελθόν και αυτό ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης…

Σίγουρα η περίπτωση Μανουσάκη είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τον ΑΟΑΝ, αφού όπως είναι φυσικό ο ποδοσφαιριστής έχει στόχο να συνεχίσει να αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως οι “κυανόλευκοι” τον έχουν ψηλά στην λίστα τους και θα… παλέψουν να τον πείσουν να φορέσει τη φανέλα του ιστορικού σωματείου του Αγίου Νικολάου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P