Ανακοίνωσε τις εκλογές για νέο Δ.Σ. ο ΑΟΤ!

Με ανακοίνωση του ο ΑΟΤ καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας και όχι μόνο να δώσει δυναμικό παρών στην γενική συνέλευση της ομάδας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιουνίου στις 21:00 το βράδυ στο βοηθητικό γήπεδο της ομάδας.

Μεγάλο ζήτημα εκτός τις εκλογές θα είναι και η συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής,  μιας και η ομάδα θα αγωνιστεί για πρώτη χρονιά στην κατηγορία αυτή και η στήριξη όλων χρειάζεται…

Ορίστηκε Γ.Σ. στο Τυμπάκι

Η ανακοίνωση του ΑΟΤ αναφέρει:  «Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τυμπακίου καλεί τα μέλη του σε τακτική γενική συνέλευση με θέματα: Α) Διοικητικός απολογισμός Β)οικονομομικός απολογισμός Γ) Εκλογή ελεγκτικής Επιτροπής Δ) Εξαγγελία εκλογών και εκλογή διοικητικού συμβουλίου Ε) Προετοιμασία της ομάδας για την συμμετοχή της στη Γ’ Εθνική και λοιπά οργανωτικά θέματα και ενημέρωση. Η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22-6-2022 και ώρα 21:00 στο βοηθητικό γήπεδο. Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να οργανώσουμε ένα ισχυρό διοικητικό συμβούλιο, το οποίοι με τη στήριξη όλων μας θα οδηγήσει την ομάδας σε μια αξιοπρεπή πορεία στη μεγαλύτερη κατηγορία που θα αγωνίζεται. Το Δ.Σ. του ΑΟΤ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P