Ε. Τζιλάι: «Αποτελεί τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στον ΑΟΑΝ!»

Ο Έρικ Τζιλάι θα παραμείνει κάτοικος Αγίου Νικολάου για έναν ακόμη χρόνο και μίλησε στο ???????????????????????????????????????? για την απόφαση του, τους προσωπικούς του στόχους και του ΑΟΑΝ.

Και τη νέα χρονιά στον ΑΟΑΝ ο Ε. Τζιλάι!

Αποτέλεσε μια σημαντική μονάδα στον ΑΟΑΝ την περσινή σεζόν, προσφέροντας τα μέγιστα τόσο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όσο και στις απίστευτη πορεία μέχρι τους 16 του Κυπέλλου. Οι άνθρωποι της ομάδας, απόλυτα ευχαριστημένοι από την παρουσία του, ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον 21χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του στο ???????????????????????????????????????? τόνισε πως είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται σε μια τέτοια ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία, ενώ υποστήριξε ότι στόχος της ομάδας είναι να κοιτάζει πάντα την κορυφή. Τέλος, έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, εκφράζοντας την σιγουριά πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα δίνουν τον καλύτερους τους εαυτό και στις προπονήσεις αλλά και σε κάθε παιχνίδι!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την παραμονή του και την νέα σεζόν στον ΑΟΑΝ: «Για μένα δεν υπήρχε κάτι να σκεφτώ από το να συνεχίσω να αγωνίζομαι στον ΑΟΑΝ. Τα πάντα είναι εξαιρετικά μέσα στην ομάδα και είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να ανήκει σε έναν τέτοιο σύλλογο με την ιστορία που έχει, αλλά και τις κινήσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, σε όλα τα επίπεδα, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για δουλειά».

Για τους προσωπικούς του στόχους αλλά και της ομάδας του Αγίου Νικολάου: «Πέρσι ήταν μια χρόνια που δύσκολα θα ξεχάσω, κάναμε μια πολύ καλή αρχή και κατά την γνώμη μου δεν μας άξιζε αυτή η πίκρα στο τελος. Εκτός το αγωνιστικό, είχαμε τα ταξίδια και τα αποτελέσματα που μας έφεραν πιο κοντά τον ένα με τον άλλο και έτσι δεθήκαμε πιο πολύ σαν ομάδα, προτού καν αρχίσει το πρωτάθλημα. Μετά τις πορείες των δύο προηγούμενων σεζόν, κοιτάζουμε πάντα την κορυφη. Προσωπικός μου στόχος είναι να πετύχω όσα πιο πολλά γκολ-ασίστ μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει εκεί που ανήκει».

Το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας: «Ο κόσμος της ομάδας να είναι σίγουρος ότι όλοι μας θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό στις προπονήσεις και σε κάθε παιχνίδι, προκειμένου να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία και να φέρουμε και πάλι την ομάδα εκεί που της αξίζει. Προσωπικά υπόσχομαι πολλή δουλειά και ακόμη περισσότερη προσπάθεια, βοηθώντας ακόμη περισσότερο να πετύχουμε τους στόχους μας!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P