Νέος προπονητής στο Λίντο ο Δ. Χριστοφής – «Σίγουρα θα υπάρξουν προωθήσεις παιδιών από την Δόξα στο Λίντο»

Ο Δήμος Χριστοφής θα είναι ο αντικαταστάτης του Μάριου Ζερβίδη στον πάγκο του Λίντο!

Ο νεαρός τεχνικός συναντήθηκε με τους ανθρώπους της ομάδας και κατέληξαν σε συμφωνία!

Ο Δήμος Χριστοφής πριν μερικές ημέρες είχε αποχωρήσει από τον πάγκο της Δόξα Ηρακλείου, ωστόσο η καλή δουλειά που έκανε στα…πιτσιρίκια δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ανθρώπους του Λίντο και πλέον ο νεαρός τεχνικός έχει την ευκαιρία να κάνει πράξη έναν στόχο που είχε όταν ξεκίνησε την προπονητική, όπως ανέφερε στο ????????????????????????????????????????.

Συγκεκριμένα, στις δηλώσεις του ανέφερε πως είναι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσει στον Λίντο ως πρώτος προπονητής, ενώ τόνισε πως στόχος είναι η βελτίωση και η ανάδειξη ποδοσφαιριστών, όπως γίνεται εξάλλου κάθε χρονιά.

Παράλληλα, ανέφερε πως θα υπάρξει προώθηση ποδοσφαιριστών από την Δόξα στην… μεγάλη ομάδα, ενώ τέλος τόνισε πως παρά το γεγονός πως ο ανταγωνισμός πλέον είναι μεγάλος, το Λίντο πάντα θα βγάζει ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για την συμφωνία με το Λίντο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτήν την θέση! Ήταν κάτι που είχα στόχο όταν ξεκίνησα την προπονητική και οι συγκυρίες το έφεραν έτσι ώστε αυτό τελικά να συμβεί».

Για τον στόχο της ομάδας την νέα σεζόν: «Στόχος της ομάδας όπως κάθε χρονιά θα είναι η βελτίωση και η ανάδειξη ποδοσφαιριστών! Θέλουμε να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό να πετύχουμε νίκες και κάθε στόχο που θα θέσουμε».

Για το αν θα προωθηθούν ποδοσφαιριστές από την Δοξα Ηρακλειου στο Λίντο: «Σίγουρα θα υπάρξουν προωθήσεις παιδιών από την Δόξα στο Λίντο! Η χρονιά που έκαναν τα παιδιά ήταν πάρα πολύ καλή και σε συνδυασμό με το ρόστερ του Λίντο πιστεύω πως θα έχουμε μια γεμάτη ομάδα σε θέσεις και ποιοτικά».

Για τη δυσκολία να πραγματοποιήσουν ποδοσφαιριστές το επόμενο βήμα μέσα από τις ακαδημίες: «Η δουλειά που γίνεται από τις μικρές ηλικίες μέχρι και την ομάδα του Λίντο είναι εξαιρετική από όλους τους προπονητές! Όσο μεγάλος και αν είναι ο ανταγωνισμός, το Λίντο πάντα θα βγάζει παιδιά, είτε αυτά φεύγουν 12 ετών, είτε φεύγουν μεγαλύτερα, έχοντας περάσει από Δόξα και Λίντο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P