Την Τρίτη (14/6) η κρίσιμη Γ.Σ. του ΠΑΟΚ!

Την Τρίτη 14 Ιουνίου η κρίσιμη Γενική Συνέλευση στον ΠΑΟΚ…

Την β’ Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο ΠΑΟΚ την Τρίτη 14 Ιουνίου και ώρα 20:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της ενορίας του Κρουσώνα.

Το μοναδικό θέμα που θα συζητηθεί είναι οι διαδικασίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και το κάλεσμα:

«Ο ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ στις 14-6- 2022 ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της ενορίας στον Κρουσώνα θα πραγματοποιήσει την β’ γενική συνέλευση έτσι όπως ορίζει το καταστατικό (άρθρο 21 ) οι νόμοι του κράτους και η γενική γραμματεία αθλητισμού (μητρώο), όπου ο συλλογος είναι ενταγμένος από τον Δεκέμβριο του 2020.

Μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης: Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.

Η παρουσία όλων κρίνεται αναγκαία για την λήψη αποφάσεων επί σοβαρών θεμάτων».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ