Ξεκίνησε η διάθεση για το «Λάδι Πόρος» σε Ηράκλειο και εξωτερικό για φιλανθρωπικό σκοπό!

Φεύγουν οι πρώτες συλλεκτικές φιάλες με το σήμα της ομάδας του Πόρου μετά από σχετικές παραγγελίες Ποριανών για Λίβερπουλ, Γαλλία και Βέλγιο, ενώ παράλληλα αρκετές από αυτές βρίσκονται ήδη από την Παρασκευή (11/12) στη διάθεση των Ηρακλειωτών στο Σούπερ Μάρκετ των Κώστα και Ζαχαρία Πανταλού στην καρδιά του Πόρου, καθώς και σε άλλα επιλεγμένα σημεία της πόλης.

Η πρωτοποριακή κίνηση ανθρωπιάς των “μπλε” την οποία εμπνεύστηκε και πραγματοποίησε σε πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Ασσαργιωτάκης στο εργοστάσιό του στο Αβδού Πεδιάδος έγινε αποδέκτης πολλών θερμών μηνυμάτων, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που εξέφρασαν την επιθυμία να συνδράμουν στη σπουδαία φιλανθρωπική προσπάθεια που ξεκίνησε για συνανθρώπους μας που πραγματικά έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη.

Υπενθυμίζεται ότι όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από το “Λάδι Πόρος” και τις πωλήσεις θα δοθούν στο Πνευματικό Κέντρο για το συσσίτιο της ενορίας του Αγίου Γεωργίου Πόρου. Για να νιώσουν άπαντες τέτοιες μέρες το φως των Χριστουγέννων και των γιορτών, όσο διαφορετικές και ιδιαίτερες και αν είναι αυτές φέτος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P