Ώρα… ανόδου για το Τυμπάκι!

Ο ΑΟΤ υποδέχεται την Αγία Παρασκευή και θέλει να «σφραγίσει» τον προβιβασμό του στη Γ’ Εθνική.

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει για τον ΑΟΤ… Το όνειρο της ανόδου βρίσκεται 90 λεπτά μακριά ή καλύτερα ένα βαθμό μακριά και άπαντες είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να τα κατάφερουν. Ο μεγάλος στόχος της σεζόν βρίσκεται προ των πυλών και όλοι έχουν συνειδητοποιήσει τη σημασία της απογευματινής (17:00) αναμέτρησης απέναντι στον αθηναϊκό σύλλογο, που διεξάγεται στο πλαίσιο της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής των μπαράζ.

Το συγκρότημα του Μιχάλη Κουτεντάκη βρίσκεται στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας «παρέα» με τον σημερινό αντίπαλο του και την Ελλάδα Ποντίων, στοιχείο που φανερώνει ότι η Γ’ Εθνική… είναι κοντά. Οι «ασπρόμαυροι», ωστόσο, θέλουν να τελειώσουν τη δουλειά και να μην περιμένουν τι θα γίνει στα άλλα παιχνίδια.

Με «τρίποντο» και ισοπαλία είναι δεδομένο ότι ο ΑΟΤ ανεβαίνει κατηγορία, ενώ ακόμη και σε περίπτωση ήττας μπορεί να πάρει το πολυπόθητο «εισιτήριο», αλλά σε συνδυασμό με τα σκορ των υπόλοιπων ματς.

Αν και το… εξυπηρετούν δύο αποτελέσματα, το Τυμπάκι θα κυνηγήσει τη νίκη, ώστε να ευχαριστήσει και τον κόσμο του, που αναμένεται να πάλι να δώσει βροντερό «παρών» στη συνάντηση. Θ’ απουσιάσει ο Μεταξάκης, όμως, στην αντίπερα όχθη, πανέτοιμος είναι ο Γιαννακάκης.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

[wpse_matches competition=”166556″ cdate=”2022-06-05″]

Η βαθμολογία:

[wpse_standing competition=”166556″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P