Σ. Αλνασάν: «Μπορεί να είναι το τελευταίο μου ματς – Να πάρουμε την άνοδο»

Για την πορεία του Δία στο πρωτάθλημα της Β1 ΕΠΣΗ, αλλά και τον αγώνα μπαράζ κόντρα στο Άλογο Μαλεβιζίου μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Στέλιος Αλνασάν.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας αναφέρθηκε στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στο σωματείο και στην ξέφρενη πορεία του δευτέρου γύρου φτάνοντας μια… ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Παράλληλα αποκάλυψε το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά το ματς της Κυριακής λόγω τραυματισμών, ενώ δεν έκρυψε την θέληση του ο Δίας να είναι η ομάδα που θα πάρει την άνοδο στην Α2 ΕΠΣΗ.

Για την πορεία της ομάδας και τον αγώνα μπαράζ: «Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα αξιόλογο παιχνίδι διότι έχουν και οι δυο ομάδες ποιοτικούς παίκτες με πολλά χρόνια εμπειρία από τα τοπικά. Έχουμε δείξει σαν Δίας ότι είμαστε σε πολύ καλή φόρμα και έχουμε δεθεί σαν ομάδα. Στο δεύτερο γύρω συζητήσαμε σαν ομάδα και είπαμε πάμε να ευχαριστηθούμε κάθε ματς και να πάρουμε από το καθένα ότι καλύτερο μπορούμε. Έτσι έγινε και είχαμε ένα πολύ καλό και απόλυτο δεύτερο γύρο».

Για την καλή του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα: «Για εμένα δεν έχω μάθει να μιλάω με λόγια αλλά με πράξεις και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο και στην ομάδα που βρίσκομαι. Εγώ αρχικά είχα σταματήσει το ποδόσφαιρο διότι είχα δεύτερη φορά ένα τραυματισμό χιαστό και με είχε αφήσει εκτός. Τότε ο Στάθης Κυπαράκης και κάποια αλλά παιδιά με προσέγγισαν και μου είπαν το πλάνο της χρόνιας και είδα ότι μπορώ να ανταπεξέλθω και έτσι συμφώνησα με το Δία. Κατά πάσα πιθανότητα μπορεί να είναι το τελευταίο ματς της ερασιτεχνικής μου καριέρας λόγω  του τραυματισμού μου. Θα ήθελα πολύ να είμαστε εμείς που θα πάρουμε την άνοδο και θα είναι το καλύτερο συναίσθημα για την ομάδα και τα παιδιά και τους ανθρώπους που έχουν δώσει χρόνο, χρήμα και αγάπη γι αυτό το σύλλογο».

Το μεγάλο ευχαριστώ του Στέλιου Αλνασάν: «Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους πίστεψαν σε αυτήν ομάδα, πίστεψαν σε εμένα και γενικά όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στα τοπικά που προσπαθούν με τόσες δυσκολίες να φτιάξουν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με ήθος και σεβασμό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που είστε εκεί και ανεβάζετε δημοσιογραφικά επίπεδο στο κρητικό ποδόσφαιρο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P