Β1 ΕΠΣΗ: Φινάλε… φωτιά και προβάδισμα τίτλου για Ομόνοια

Κρίνεται σήμερα ο τίτλος στην Β1 ΕΠΣΗ, με την Ομόνοια και τον Δία να διεκδικούν τον τίτλο και την απευθείας άνοδο στην Α2 ΕΠΣΗ!

Στις 18:30, οι δύο διεκδικητές του τίτλου αγωνίζονται αμφότεροι εκτός έδρας. Η Ομόνοια αντιμετωπίζει την ΑΕ Κρητών στο γήπεδο του ΕΓΟΗ, ενώ την ίδια ώρα ο Δίας φιλοξενείται από το Μαρτινέγκο.

Η πρωτοπόρος Ομόνοια κρατάει την τύχη στα χέρια της αναφορικά με την κατάκτηση του τίτλου, καθώς απέχει έναν βαθμό από τον δεύτερο Δία και με νίκη κατακτά εκείνη το πρωτάθλημα. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα και νίκη του Δία, ο Δίας κατακτά το πρωτάθλημα. Σε ενδεχόμενο ισοπαλίας του Δία και ήττα της Ομόνοιας, τον τίτλο κατακτά το σύνολο του Σταύρου Τρανταλίδη, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, μία ώρα νωρίτερα, κοντράρονται Νέοι Μινωικής και Τηγανίτης, ενώ στις 18:30 με νίκη θέλουν να κλείσουν την χρονιά Κόροιβος και Γαρίπα.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Ηρακλή Νιπιδιτού και Παναθηναϊκό, είχε νικητή τους φιλοξενούμενους άνευ αγώνα, καθώς ο Ηρακλής λόγω των πολλών απουσιών, αποφάσισε να μην κατέβει.

Η τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται την Πέμπτη με το Δόξα Ηρακλείου – Ελπίδες. Το πρωτάθλημα ρίχνει αυλαία την Κυριακή 5 Ιουνίου, με τρεις εξ΄αναβολής αναμετρήσεις για την 25η αγωνιστική.

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής:

[wpse_matches competition=”93302″ cdate=”2022-06-01″]

 

Η βαθμολογία:

[wpse_standing competition=”93302″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P