Ν. Σουτζής: «Για εμάς η χρονιά είναι ονειρική»

Ο Ποσειδώνας κατέκτησε επάξια το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ!

Ο προπονητής του Ποσειδώνα Νίκος Σουτζής μίλησε στο ???????????????????????????????????????? για το παιχνίδι με το Λίντο, ενώ έκανε έναν μίνι απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε σήμερα, δίνοντας τα συγχαρητήρια του σε παίκτες, στην διοίκηση και στον κόσμο της ομάδας!

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για το παιχνίδι με το Λίντο: «Η φετινή χρονιά ήταν πάρα πολύ πετυχημένη, παρ’ όλο που σήμερα η ομάδα μας έκανε την πρώτη ήττα, κάτι το οποίο δεν το θέλαμε, είχαμε σκοπό να κρατήσουμε το αήττητο, είχαμε την δυνατότητα, είχαμε κάποιες ευκαιρίες και ένα χαμένο πέναλτι, έτσι είναι όμως και το ποδόσφαιρο, για αυτό και είναι όμορφο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Λίντο για την εμφάνιση του και την νίκη του».

Για την φετινή εξαιρετική χρονιά:  «Για εμάς η χρονιά είναι ονειρική. Η ομάδα μας είναι άξια πρωταθλήτρια, το λέει και η βαθμολογία και η διαφορά από τον δεύτερο. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έναν έναν προσωπικά, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, τον πρόεδρο, στην διοίκηση και στον κόσμο που ήταν κοντά μας!»

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P