«Ζυμώσεις» σε όλα τα… επίπεδα

Μπορεί επί της ουσίας να μην «βγαίνει» κάτι προς τα έξω από το «στρατόπεδο» του Αλμυρού, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει «δράση».

Οι άνθρωποι του Αλμυρού, μετά την «καταιγίδα» που έφεραν οι εκλογές στην ΕΠΣΗ, προσπάθησαν σε πρώτη φάση -επιτυχώς- να κατευνάσουν τα πνεύματα στα εσωτερικά της ομάδας και εν συνεχεία να συνεχίσουν απρόσκοπτα το σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν.

Με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη να έχει ήδη… κλείσει και να έχει ανακοινωθεί, οι άνθρωποι του Αλμυρού, προσπαθούν να συμπληρώσουν το «παζλ» για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ξεκινώντας συζητήσεις με ποδοσφαιριστές και όχι μόνο. Ο Νικήτας Κοκολάκης αποχώρησε από το τεχνικό επιτελείο και το «κενό» που αφήνει θα πρέπει να αναπληρωθεί, βάσει των όσων επιθυμεί πάντα ο Μανώλης Παπαματθαιάκης, αφού είναι ο άνθρωπος που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις αποφάσεις αναφορικά με το τεχνικό επιτελείο…

Πέραν πάντως του επιτελείου, στον Αλμυρό, έχουν ξεκινήσει δειλά-δειλά να συζητούν με ποδοσφαιριστές, είτε αυτοί προέρχονται από την ομάδα, είτε υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Ο έμπειρος τεχνικός, έχει δώσει τις… εισηγήσεις του και βάσει αυτών, η διοίκηση έχει κληθεί να υλοποιήσει τα «θέλω» του προπονητή. Χειροπιαστό κάτι δεν υπάρχει στη παρούσα φάση, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει πως δεν κινούνται άπαντες στο σωματείο, καθώς το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν… ελευθέρες στα χέρια τους, αυτό δεν επιτρέπει τις… ανακοινώσεις.

Ακόμα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και… διοικητικές αλλαγές, δηλαδή αλλαγή προσώπων, σε θέσεις… κλειδιά, κάτι που θα ξεκαθαρίσει πλήρως τις επόμενες ημέρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P