Τεράστια νίκη ο Μοχός των πολλών απουσιών!

Τεράστια νίκη πήρε ο Μοχός, ο οποίος επικράτησε με σπουδαία ανατροπή του Κεραυνού με 3-2 και παραμένει στο κυνήγι της 3ης των plaoffs του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Ο Κεραυνός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2′ άνοιξε το σκορ με λόμπα του Κεραλάκη μέσα στην περιοχή, ενώ στο 15′ διπλασίασε τα τέρματα του με τον Κιτσίκου. Ο Μοχός προσπάθησε να πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 38′ με τον Τσιμινικάκη μείωσε με 1-2, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, με τον Μοχό να κάνει την ανατροπή, με δύο εκτελέσεις φάουλ. Ο Διαμαντάκης με δύο καταπληκτικές εκτελέσεις στο 65′ και στο 67′ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του για το 3-2! Σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τον Μοχό να βρίσκεται στο «κόλπο» της τρίτης θέσης.

Το αξιοσημείωτο είναι πως ο Μοχός δεν πραγματοποιήσε κάποια αλλαγή, καθώς ο προπονητής των γηπεδούχων Αντώνης Λεκάκης, είχε πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών, ενώ στον πάγκο είχε τέσσερις παίκτες, που και εκείνοι ήταν τραυματίες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μοχός: Μουτζούρης, Τσιμιμικάκης, Αμυρόπουλος, Διαμαντάκης Γ., Τσεγκρέζι, Σούρσος, Σπανάκης, Μυλάκης, Ζαχαριουδάκης Ρ., Ρουσοχατζάκης, Ποντίκαλης

Κεραυνός: Δεληγιαννάκης, Ραπανάκης, Καράνταγλης , Κουρτζής, Τσιμινικάκης (35′ Κυπραίος) , Χατζηνικολάκης, Μπέης (46′ Κουναλάκης), Ανδρεανίδης, Κεραλάκης, Τριαμμακάκης (35′ Χατζηπαράσχος), Κιτσίκου (70′ Βασιλάκης)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P