Super League Interwetten: Ο Μάκελι σφυρίζει στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός, ο Κρούζλιακ στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Δύο ξένους διαιτητές όρισε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τις αναμετρήσεις ΑΕΚ – Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για τη 10η αγωνιστική των playouts. Στο ΟΑΚΑ σφυρίζει ο Μάκελι και στην Τούμπα ο Κρούζλιακ.

Τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της νέας σεζόν έχουν κριθεί αλλά παραμένει ανοιχτό ποιος θα τερματίσει στη δεύτερη θέση της Super League 2 με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Άρη να έχουν πιθανότητες κατάκτησης της και όλα θα κριθούν την 10η αγωνιστική των playoffs που θα διεξαχθεί την Τρίτη (17/5).

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ που πιθανότατα είχε στο μυαλό του πως όλα θα ήταν ανοιχτά μέχρι την τελευταία αγωνιστική έφερε δύο διαιτητές Elite για τα ματς ΑΕΚ – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός.

Συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ θα βρεθεί ο Ολλανδός Ντάνι Μάκελι ενώ την Τούμπα ο Σλοβένος Ιβάν Κρούζλιακ. Όσο για το ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης θα το διευθύνει ο Παπαπέτρου.

Το τελευταίο παιχνίδι του Ολλανδού στην Ελλάδα ήταν ο περσινός τελικός του Κυπέλλου, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2, ενώ είχε βρεθεί την περασμένη σεζόν και στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0 για την κανονική διάρκεια, αλλά και στους αγώνες ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0 (πρωτάθλημα), Άρης-ΑΕΚ 2-2 (κύπελλο) πριν από σχεδόν δύο χρόνια.

Αναλυτικά οι ορισμοί της τελευταίας αγωνιστικής στην Super League: 

ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Διαιτητής: Ντάνι Μάκελι (Ολλανδία)

Βοηθοί: Χέσελ Στέγκστρα (Ολλανδία), Ντα Ζαν (Ολλανδία)

4ος: Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας))

VAR: Κέβιν Μπλομ (Ολλανδία)

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Διαιτητής: Ιβάν Κρούζλιακ (Σλοβενία)

Βοηθοί: Μπράνισλαβ Χάνκοκ (Σλοβενία), Γιαν Ποζόρ (Σλοβενίδα)

4ος: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

VAR: Μίκαελ Οσένας (Σλοβενία)

ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών), Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

4ος: Αλέξανδρος Τσακαλίδης

VAR: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

Πηγή Sport24.gr

Ο ΟΦΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2025

ΟΑΚΑ 2025

Ο ΟΦΗ, γράφει ιστορία, μετά απο 35 χρόνια διεκδικεί το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδος.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ