Ιδανικό φινάλε για τον Κόρακα

Επιβλήθηκε χωρίς πρόβλημα με 5-0 των Ν. Μοιρών.

Ο Κόρακας ολοκλήρωσε μια αρκετά καλή χρονιά με όμορφο τρόπο. Πήρε το «τρίποντο» και τερμάτισε στην 5η θέση της γενικής κατάταταξης. Οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη πλευρά, προσπάθησαν στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη «κατέρρευσαν».

Το σύνολο του Γιώργου Χανιωτάκη λίγο πριν το φινάλε του α’ ημιχρόνου (41’) πήρε το προβάδισμα και «έγραψε» το 0-1 με τον Τσακιράκη. Ο ίδιος παίκτης πέτυχε στο 57’ το 0-2 και τα πράγματα απλοποιήθηκαν για τους «κιτρινόμαυρους». Στο 65’ ο Χαμαλάκης, στο 75’ ο Φιντικάκης και στο 81’ ο Φουστανάκης διαμόρφωσαν το τελικό 5-0.

Κορακάς: Μ. Τζωρτζάκης, Ρινακάκης, Γ. Τζωρτζάκης (46’ Μουζάκου), Μ. Χαριτάκης, Π. Χαριτάκης (60’ Ράγκα), Φιντικάκης, Τσακιράκης, Φουστανάκης, Χαμαλάκης, Νικολακάκης, Λιμοτυράκης (60’ Μαρκάκης).

Ν. Μοιρών: Φωτάκης, Σφυριδάκης, Περτσελής, Ζεάκης, Δασκαλάκης, Χριστοδουλάκης, Σκαπέρδας, Ζωγραφάκης, Λενιδάκης, Γερουκάκης.

Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής:

[wpse_matches competition=”93306″ cdate=”2022-05-15″]

[wpse_matches competition=”93306″ cdate=”2022-05-14″]

Η βαθμολογία:

[wpse_standing competition=”93306″]

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ