Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Κόροιβο

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε ο Κόροιβος ο οποίος επικράτησε των Νέων Μινωικής με 4-1 κρατώντας έτσι την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Β1 ΕΠΣΗ.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο στις δύο εστίες.

Όσο περνούσε η ώρα ο Κόροιβος πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων καταφέρνοντας μάλιστα να σκοράρει στο 30ο λεπτό με τον Γεναράκη να βρίσκεται μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.

Οι Νέοι Μινωικής προσπάθησαν να αντιδράσουν και δημιούργησαν ορισμένες ευκαιρίες για γκολ ενώ στο 42ο λεπτό, ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Μπάλα μέσα στην περιοχή, ωστόσο ο κ. Τζατζαράκης διέταξε να συνεχιστεί το ματς. Το σκορ δεν άλλαξε και έτσι οι γηπεδούχοι πήγαν με το υπέρ τους αποτέλεσμα στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κόροιβος ξεκίνησε ορεξάτος και στο 47ο λεπτό κατάφερε να σκοράρει και δεύτερο τέρμα με τον Γεναράκη παίρνοντας σαφέστατο προβάδισμα νίκης.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους «πράσινους» και στο 49ο λεπτό ο Σχοιναράκης κατάφερε να κάνει το 3-0 «κλειδώνοντας» έτσι τους τρεις βαθμούς. Ο Κόροιβος συνέχισε την εντυπωσιακή του παρουσία στο παιχνίδι και στο 58ο λεπτό κατάφερε να σκοράρει και τέταρτο γκολ με τον Καβάζη.

Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 4-1 με τον Α. Τζαγκαράκη, ο οποίος ευστόχησε από την άσπρη βούλα. Από εκεί και μετά ο ρυθμός έπεσε και έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε 4-1 υπέρ των γηπεδούχων που συνεχίζουν να βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κόροιβος: Δουκουμεντζάκης,  Σχοιναράκης Ε.(80’ Πρέντι), Τρυλιράκης, Κεφαλάκης, Χουστουλάκης, Καβάζης, Κουκάκης(65’ Χαλεπάκης), Αντωνακάκης, Γεναράκης Μ.(58’ Μουρτζάκης), Σχοιναράκης Ν., Μανιουδάκης(65’Γκιαουράκης).

Νέοι Μινωικής: Μαγουλάκης, Χαλκίτης, Χριστουλάκης, Βασσάλος(80’ Χριστοδουλάκης), Μαρινάκης, Τζαγκαράκης Ν.(70’ Κατσελής), Γιακανίκης, Τζανής(50’ Αλεξάκης), Τζαγκαράκης Α., Δασκαλάκης(70’ Καράνταγλης), Μπάλας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P