Σπουδαίο «τρίποντο» για την Δόξα με χατ τρικ Πετράκη – Έντονα παράπονα από την ΑΕ Κρητών!

Μια ακόμα μεγάλη νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει η Δόξα Ηρακλείου, η οποία επικράτησε με 4-1 της ΑΕ Κρητών για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β1 ΕΠΣΗ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτα στο παιχνίδι και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ στο 10ο λεπτό με ωραίο σουτ του Κώττα έξω από την περιοχή. Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε αρκετή ώρα, αφού η ΑΕ Κρητών κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Τσουβαλά κάνοντας το 1-1.

Από εκεί και μετά οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν φάσεις και να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε με αποτέλεσμα να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με 1-1 σκορ.

Το παιχνίδι μάλιστα είχε αρκετή ένταση με την ΑΕ Κρητών να εκφράζει έντονα παράπονα τόσο για την διαιτησία της αναμέτρησης όσο και για ορισμένους φιλάθλους της ομάδας της Δόξας.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, η Δόξα μπήκε και πάλι φουριόζα στο ματς και κατάφερε με τον Πετράκη με ωραίο σουτ μετά από πάσα του Κώττα να κάνει το 2-1 και να δώσει εκ νέου προβάδισμα στα παιδιά του Δήμου Χριστοφή.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους οι οποίοι κατάφεραν να σκοράρουν και τρίτο γκολ με 3-1 με τον Πετράκη, σε μια φάση που φωνάζουν οι φιλοξενούμενοι για οφσάιντ.

Η ΑΕ Κρητών έχασε τεράστια ευκαιρία να ξανά μπει στο παιχνίδι,  ωστόσο το Τσουβαλάς αστόχησε από την… άσπρη βούλα. Το τελικό 4-1 έγραψε με κεφαλιά ο Πετράκης, μετά από σέντρα του Κεβάνι.

Το παιχνίδι στο τέλος ήταν… ροντέο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν έντονα παράπονα για την φιλοξενία των γηπεδούχων. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Περάκη για τους γηπεδούχους και Γιακουμάκη για τους φιλοξενούμενους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δόξα Ηρακλείου: Κλάδος, Κεβάνι, Ανδριαδάκης, Αποστολίδης, Περάκης, Αδαμάκης Μ.(90’ Δασκαλάκης), Τσαλόπουλος, Κατσαρός(72’ Φουράκης), Κώττας(82’ Ματαλλιωτάκης), Καρκανάκης(72’ Σπανουδάκης), Πετράκης(82’ Γρηγορούδης).

ΑΕ Κρητών: Ντοβίνος, Ξυνταβελονάκης(35’ λ.τ. Μανυσάλης), Βασιλαρόπουλος(65’ Ροβιθάκης), Ρέππας, Σταυράτης, Στιβακτάκης, Ριζάκης, Κοκοσάλης(65’ Βαγγές), Γιακουμάκης, Γεωργιουδάκης, Τσουβαλάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P